Ανακοίνωση εξέδωσε πριν από λίγα λεπτά ο Σύνδεσμος Οδηγών Αγώνων Αυτοκινήτου σχετικά με όσα συμβαίνουν στον χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού τους τελευταίους μήνες.

«Ο Σ.Ο.Α.Α., παρακολουθώντας τη μάχη εξουσίας μεταξύ των φορέων που διοικούν ή θέλουν να διοικήσουν τους αγώνες αυτοκινήτου/kart, εκφράζει την έντονη ανησυχία του για την τύχη των αγώνων – τουλάχιστον – για το τρέχον έτος. Για τον λόγο αυτό, καλούμε όλες τις πλευρές να δείξουν την πρέπουσα σοβαρότητα, δεδομένου ότι μεγάλοι χαμένοι από την υπάρχουσα κατάσταση είναι οι οδηγοί που βλέπουν τους όποιους προγραμματισμούς τους να τινάζονται στον αέρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πλέον αυτών, ο Σ.Ο.Α.Α. προσανατολισμένος εδώ και δεκαετίες στην ομοσπονδιοποίηση του αθλήματος, παρακολούθησε την πρόσφατη συγκέντρωση της ΕΠΑ/ΕΘΕΑ της ΟΜΑΕ προς ενημέρωση των οδηγών και διαπίστωσε – προς το παρόν τουλάχιστον- ελλιπή σχεδιασμό, ενώ δεν υπάρχει η απαιτούμενη οικονομική και υλικοτεχνική υποδομή για την “επόμενη μέρα”, γεγονός που πιθανόν να καταστήσει την ΕΛΠΑ και πάλι ουσιαστικό ρυθμιστή της κατάστασης.

Κατόπιν αυτών, το Δ.Σ. του Σ.Ο.Α.Α. καλεί όλους τους οδηγούς αυτοκινήτου/kart να μην προβούν σε καμία ενέργεια (έκδοση λισάνς, παράβολα πινακίδων κ.λπ.) πριν ξεκαθαρίσει πλήρως το τοπίο, ώστε να γνωρίζουμε σαφώς ποια είναι η πραγματική Αρχή του Σπορ».

Διαβάστε επίσης: Τον Απρίλιο ξεκινούν οι αγώνες αυτοκινήτου και καρτ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Βασίλης Γ. Σαρημπαλίδης

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης