Θέλοντας να γιορτάσει τα 100 της χρόνια, η Suzuki προσφέρει σε μοναδικές τιμές ένα από τα πιο δημοφιλή μοντέλα της ελληνικής αγοράς, το Swift. Με κέρδος 1.000€ σε όλες τις εκδόσεις, οι τιμές του Swift ξεκινούν πλέον από τα 10.880€.

Η Suzuki ξεκίνησε τη δραστηριότητά της στις αρχές του 20ού αιώνα, αρχικά ως βιοτεχνία κατασκευής μηχανών πλέξης και στη συνέχεια ως βιομηχανία. Μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο στράφηκε στην κατασκευή οχημάτων, μοτοσικλετών και αυτοκινήτων, καθώς και εξωλέμβιων κινητήρων. Πολύ σύντομα η Suzuki κατέκτησε την παγκόσμια αναγνώριση, και σήμερα έχει παρουσία σε 192 χώρες με ετήσιες πωλήσεις περίπου 2.300.000 αυτοκινήτων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ηγέτης στο χώρο του 4×4 και των συμπαγών αυτοκινήτων, ξεκίνησε το 1955 την κατασκευή αυτοκινήτων με το Suzulight, ένα μικρό αυτοκίνητο με κινητήρα 360 κ.εκ. Τη δεκαετία του ’80 -και συγκεκριμένα το 1983- η Suzuki παρουσιάζει το πρώτο μοντέλο της στην κατηγορία B, το Swift (SA310). Τόσο αυτό το μοντέλο όσο και οι επόμενες γενιές του γνώρισαν μεγάλη επιτυχία, χάρη στις επιδόσεις, την αξιοπιστία και την οικονομία τους.

Η τελευταία γενιά Swift παρουσιάστηκε το 2005 και αποτέλεσε το πρώτο μοντέλο της νέας εποχής της Suzuki, που χαρακτηρίζεται από το σύνθημα «Way of Life». Εξελιγμένο στην Ευρώπη, διατήρησε όλα τα προτερήματα των προκατόχων του, αλλά παράλληλα ξεχώρισε για την αισθητική του πρωτοτυπία και την οδική του συμπεριφορά, γνωρίζοντας μεγάλη επιτυχία σε όλες τις αγορές -και φυσικά και στη δική μας. Το Swift διατίθεται σε εκδόσεις με 3 ή 5 πόρτες, χειροκίνητο ή αυτόματο κιβώτιο και κινητήρες 1.3 λίτρων βενζίνης και πετρελαίου, με 96 και 69 ίππους αντίστοιχα, ή 1.6 λίτρων με 125 ίππους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης