Την πιο όμορφη και ξεχωριστή έκδοση της DB9 την οποία θα λατρέψουν οι φίλοι του σινεμά και ειδικότερα του θρυλικού πράκτορα 007, παρουσίασε η βρετανική φίρμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η σπέσιαλ DB9 GT ονομάζεται Bond Edition και δημιουργήθηκε στο πλαίσιο των εορτασμών για τη νέα ταινία με τίτλο «Spectre». Η παραγωγή του αυτοκινήτου θα περιοριστεί στις 150 μονάδες και στην Αγγλία κοστίζει 165.000 λίρες, δηλαδή σχεδόν 224.000 ευρώ.

Το αυτοκίνητο είναι βαμμένο στο αποκλειστικό ασημί χρώμα «Spectre Silver», εξοπλίζεται με ζάντες 20 ιντσών, ο διαχύτης πίσω και το splitter εμπρός είναι από carbon, στο καπό υπάρχουν αεραγωγοί, ενώ δεν λείπουν τα πλαϊνά skirts και οι γκρι δαγκάνες. Αυτό που εντυπωσιάζει ωστόσο είναι το λογότυπο με τα διακριτικά 007 Bond Edition.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το λογότυπο του James Bond υπάρχει και στο εσωτερικό, όπως στα καθίσματα και στο ταμπλό, με την οθόνη αφής του συστήματος πολυμέσων να εμφανίζει ένα ειδικό μοτίβο κατά την εκκίνηση, δίνοντας την εντύπωση πως ξεκινά μια νέα αποστολή του βρετανού πράκτορα.

Επίσης, προσφέρεται μια σειρά αξεσουάρ, με το ρολόι Omega Seamaster Aqua Terra James Bond Limited Edition να ξεχωρίζει. Εφοδιάζεται με τον V12 6.0 λίτρων κινητήρα των 547 ίππων και 620 Nm ροπής, με τα 0-100 να έρχονται σε 4,5 δευτερόλεπτα και την τελική ταχύτητα να αγγίζει τα 295 χλμ/ώρα.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης