Οι πρώην παρουσιαστές της διάσημης τηλεοπτικής εκπομπής Top Gear, θα πραγματοποιήσουν τελικά το απόλυτο συγκριτικό τεστ, αυτό που όλοι επιθυμούσαμε να δούμε.

Οι Jeremy Clarkson, James May και Richard Hammond, έχουν ξεκινήσει τα γυρίσματα των πρώτων επεισοδίων της νέας τους εκπομπής στο Amazon Prime, η οποία πιθανότατα ονομάζεται Gear Knobs.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι φλεγματικοί Βρετανοί υπόσχονται μοναδικό θέαμα στο νέο show που ετοιμάζουν, υπό την καθοδήγηση του Andy Wilman, που έχει το ρόλο του υπεύθυνου παραγωγής. Στο πρώτο επεισόδιο της εκπομπής, που θα μεταδίδεται διαδικτυακά από το 2016, μέσω της online υπηρεσίας Amazon Prime, οι τρεις παρουσιαστές δοκιμάζουν την «αγία τριάδα» των hypercar, δηλαδή τις LaFerrari, Porsche 918 Spyder και McLaren P1.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την αποκάλυψη έκανε ο εκκεντρικός Jeremy Clarkson, μέσω του επίσημου λογαριασμού του στο twitter. Στη μία εικόνα, φαίνεται να ντριφτάρουν στην πίστα με τα υπέροχα υπέρ-αυτοκίνητα, ενώ εντύπωση κάνει η άλλη φωτογραφία, όπου διακρίνεται η τεράστια ομάδα υποστήριξης που έχουν στη διάθεσή τους.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης