Σε λίγες εβδομάδες αναμένεται να ξεκινήσει το λανσάρισμά του σε αρκετές ευρωπαϊκές χώρες το Genesis, το νέο σπορ μοντέλο της Hyundai. Με εντυπωσιακή σχεδίαση και ακόμα πιο εντυπωσιακές επιδόσεις, το κορεατικό μοντέλο πρόκειται να κερδίσει τη δική του θέση στην κατηγορία των σπορ αυτοκινήτων, αφού, όπως ακούγεται, η σχέση αξίας/τιμής θα είναι ένα από τα μεγάλα ατού του.

Αρχικά θα κάνει την εμφάνισή του στην αγορά της Γερμανίας, όπου ήδη έχουν ξεκινήσει οι παραγγελίες, ενώ θα ακολουθούσουν Ισπανία και άλλες χώρες, χωρίς να έχει γίνει γνωστό το πότε θα έρθει στην Ελλάδα.  Το Genesis θα είναι διαθέσιμο με δύο μηχανικά σύνολα, 2.0 και 3.8 λίτρων (V6) με την πρώτη να είναι turbo. Η απόδοση στη «μικρή» έκδοση αγγίζει τους 214 ίππους και στη μεγάλη τους 303. Η κίνηση μεταδίδεται στους πίσω τροχούς, με ό,τι αυτό… συνεπάγεται, ενώ το κιβώτιο ταχυτήτων είναι έξι σχέσεων, με τους μελλοντικούς ιδιοκτήτες να έχουν και την επιλογή αυτόματου κιβωτίου στην 6κύλινδρη έκδοση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο εξοπλισμός διαθέτει, μεταξύ άλλων, ABS + EBD, ESP + TCS, έξι αερόσακους, ενεργά προσκέφαλα, Cruise Control, αυτόματο έλεγχο του κλίματος, MP3 ράδιο CD, θύρα USB, φώτα ομίχλης, υπολογιστή ταξιδιού, δερμάτινο τιμόνι, σπορ καθίσματα, αλουμινένια πεντάλ, ηλεκτρικούς και θερμικούς καθρέφτες, ηλεκτρικά παράθυρα, φώτα xenon, κεντρικό κλείδωμα, ζάντες αλουμινίου 19 ιντσών κ.ά.. Οι τιμές στη Γερμανία ξεκινούν από τα 29.990 ευρώ (έκδοση 2.0) και 34.990 ευρώ (έκδοση 3.8).

Άποψη της καμπίνας από τη θέση του οδηγού

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πάρτε μία… καλή γεύση από το πισωκίνητο Hyundai Genesis

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης