Επιμέλεια: Γιώργος Παλληκάρης

Λέγεται συχνά ότι οι κανόνες δεν ισχύουν για τους πλούσιους και ο 27χρονος Luke Desmaris, φαίνεται πως είναι η ζωντανή απόδειξη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με διάφορες αναφορές, ο Desmaris έχει μαζέψει τουλάχιστον 100 κλήσεις τον τελευταίο χρόνο παρκάροντας παράνομα τη BMW M4 του στους δρόμους του Λονδίνου. Κάτι που όμως δεν έγινε τυχαία καθώς ο ίδιος έσπευσε να αποσαφηνίσει με ανάρτηση του στα σόσιαλ πως «Εσείς μπορεί να βλέπετε κλήσεις, εγώ τα βλέπω σαν VIP θέσεις πάρκινγκ».

Η Sun αναφέρει ότι τα πρόστιμα από τις κλήσεις ανήλθαν συνολικά σε πάνω από 8.157 ευρώ μόνο τον τελευταίο χρόνο, αλλά δεν είναι πρόβλημα για τον Luke καθώς ισχυρίζεται πως διαθέτει μηνιαίο εισόδημα 116.557 ευρώ, όλα από διαδικτυακές συναλλαγές.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Ενώ η στάθμευση στο Λονδίνο είναι ένας εφιάλτης, ο Desmaris φέρεται να είπε «Δεν μπλοκάρω τίποτα ούτε κάνω τίποτα λάθος». Η ανάρτηση του στο διαδίκτυο έφερε διάφορες αντιδράσεις καθώς αρκετοί τον υποστήριξαν λέγοντας πως αφού τα έχει καλά κάνει, ενώ πολλοί άλλοι έσπευσαν να θέσουν θέμα αναλογίας προστίμου και εισοδήματος.

 

Η αλήθεια είναι, πόσο δίκαιο είναι να πρέπει να τιμωρείται με το ίδιο πρόστιμο ένας πολίτης με μηνιαίο εισόδημα 1.500 ευρώ και ένας με 115.000 ευρώ;
 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης