Ο Robert Kubica τάχασε που ο Piquet έκανε μια τέτοια συμφωνία με την ομάδα του και εξεπλάγην όταν άκουσε την απόφαση της FIA. Nα θυμήσουμε ότι πέρσι στη Σιγκαπούρη ο Βραζιλιάνος έριξε, κατόπιν – όπως ισχυρίστηκε – εντολής της ομάδας του, το μονοθέσιο του στον τοίχο για να ευνοηθεί έτσι ο Alonso και να κερδίσει.

«Συνήθως όταν πηγαίνεις στην αστυνομία και ομολογείς ότι σκότωσες έναν άνθρωπο, αλλά ξέρεις έναν άλλον που σκότωσε τρεις, πας και εσύ στη φυλακή» είπε ο Kubica για την υπόθεση της Σιγκαπούρης. «Ίσως δεν τιμωρείσαι με την μέγιστη ποινή επειδή ομολόγησες, αλλά δεν φεύγεις ατιμώρητος»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Kubica ταχασε με την ασυλία του Piquet!Να θυμίσουμε ότι ο πρώην οδηγός της Renault ο Νέλσον Piquet που συμμετείχε στην κομπίνα την έβγαλε καθαρή, ενώ όλοι οι άλλοι τιμωρήθηκαν. Ο Kubica είπε ότι ο Piquet θα πρέπει για να κάνει αυτό το πράγμα να ήταν απελπισμένος. «Δεν είμαι το αφεντικό των paddockς, για να αποφασίζω ποιος θα είναι και ποιος δεν θα είναι στην F1. To να δω τον Piquet να οδηγεί ξανά δεν θα με ενοχλούσε. Για να κάνει όμως τέτοια πράγματα θα πρέπει να ήταν πραγματικά απελπισμένος». «Αν όλα γινόντουσαν επίτηδες θα πήδαγα έξω από το μονοθέσιό μου στην εκκίνηση. Θα έλεγα ότι δεν τρέχω ή ότι αισθάνομαι άσχημα και δεν οδηγώ παρά να κάνω αυτό που έκανε ο Piquet. Απορώ μαζί του πώς έκανε μια τέτοια συμφωνία με τους υπεύθυνους της ομάδας του, γιατί είναι ένας έμπειρος οδηγός»

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης