Ο οδηγός της Ferrari θέλει να οδηγήσει ξανά σε αγώνα και μάλιστα στα μέσα Οκτωβρίου, στο Grand Prix της Βραζιλίας.

«Ελπίζω να έχω επιστρέψει στους αγώνες για να τρέξω στο Βραζιλιάνικο Grand Prix. Θέλω να οδηγήσω μπροστά στους συμπατριώτες μου», είπε ο Felipe Μassa στον τηλεοπτικό σταθμό TV Globo.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ανυπομονώ να βρεθώ ξανά στην πίστα. Μόλις οι γιατροί μου δώσουν το πράσινο φως θα οδηγήσω καρτ. Θέλω να οδηγήσω, αλλά δεν είναι δική μου απόφαση», είπε ο Massa.

«Με ρωτάει πολύς κόσμος για το ατύχημα. Αλλά δεν πρόλαβα να δω τίποτα. Με χτύπησε στο κεφάλι το ελατήριο που δεν το είδα καν κι έπειτα… κοιμόμουν. Στα πλάνα στην τηλεόραση φαίνεται ότι κουνάω τα χέρια μου, αλλά εγώ κοιμόμουν. Όταν ξύπνησα στο νοσοκομείο, είδα το μάτι μου πρησμένο και άρχισα να ανησυχώ και να κουνώ τα χέρια και τα πόδια μου».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Βραζιλιάνος εδώ και μερικές ημέρες είναι πια στο σπίτι του αφού η υγεία του βελτιώθηκε και πλέον, ετοιμάζεται για τη μεγάλη επιστροφή. Για να γυρίσει όμως στους αγώνες αρχικά θα πρέπει να κάνει ένα σωρό προγραμματισμένες εξετάσεις στα μέσα Σεπτεμβρίου για να διαπιστωθεί η κατάσταση της υγείας του και ότι η όραση του από το αριστερό του μάτι έχει ανακτηθεί 100%. Βέβαια μετά την άδεια για να μπορέσει να αγωνιστεί θα του τη δώσουν οι γιατροί της FIA που θα τον εξετάσουν με τη σειρά τους.

«Οι δικοί μου, μου είχαν πει για τις αντιδράσεις συμπαράστασης του κόσμου αλλά ειδικά όταν ήρθα στη Βραζιλία, όλοι με αγκάλιαζαν και προσεύχονταν να αναρρώσω και να επιστρέψω γρήγορα στους αγώνες. Ήταν πραγματικά ξεχωριστό το συναίσθημα της αγάπης του κόσμου και τους ευχαριστώ θερμά» είπε συγκινημένος ο Felipe Massa.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης