O Felipe Massa επιμένει ότι είναι ακριβώς ο ίδιος οδηγός όπως πριν το ατύχημα στο grand prix της Ουγγαρίας και ότι είναι πολύ χαρούμενος που ανάρρωσε τόσο γρήγορα.
Ο Βραζιλιάνος οδηγός είχε μείνει εκτός αγώνων, αλλά επέστρεψε στα πάντοκς στον αγώνα της Βραζιλίας για πρώτη φορά φέτος μετά το ατύχημα της Ουγγαρίας.

Όταν ρώτησαν τον Μassa πώς αισθάνεται,

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Πολύ καλά» απάντησε «θα ήμουν ακόμα καλύτερα αν οδηγούσα σε αυτό τον αγώνα αλλά είμαι ευχαριστημένος που η ανάρρωσή μου πήγε τόσο καλά και μπορώ να πω ότι είμαι το ίδιο καλά όπως και πριν το ατύχημα. Τις τελευταίες τρεις εβδομάδες άρχισα να κάνω γυμναστική – αμέσως μετά τη δεύτερη εγχείρηση- και μπορώ να πω ότι τίποτα δεν έχει αλλάξει».

Ο Massa δοκίμασε στις αρχές αυτής της εβδομάδας ένα μονοθέσιο του 2007. «Έκανα 100 χιλιόμετρα στο Φιοράνο με ένα αυτοκίνητο του 2007 και ήταν πραγματικά πολύ καλά. Για να είμαι ειλικρινής δεν ήταν αργά και πίεζα όσο μπορούσα. Όλα ήταν φυσιολογικά και είμαι για αυτό πολύ χαρούμενος».

Για να είμαι ειλικρινής κάνω τα πάντα όσα έκανα και πριν το ατύχημα. Το μόνο που μου μένει να δω είναι αν είμαι 100% οκ για να επανέλθω στην F1. Το σπορ είναι επικίνδυνο και πρέπει να είσαι 100% οκ για να οδηγείς. Θα μπορούσα να έχω ένα ακόμα ατύχημα και να ήταν καταστροφικό για αυτό προτιμώ να είμαι 100% σίγουρος και έτσι θα επανέλθω τον επόμενο χρόνο στην αγωνιστική δράση».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η ομάδα μου δεν τα πήγε και τόσο καλά φέτος. Εύχομαι να κερδίσει στη Βραζιλία όπως ελπίζω ο Barrichello να πάει καλά για να διεκδικήσει τον τίτλο».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης