O βασικός σπόνσορας της Renault, η ING, εκμεταλλευόμενος ρήτρα συμβολαίου συνεργασίας που είχε συνάψει με τη γαλλική ομάδα εγκατέλειψε μια ώρα νωρίτερα την ομάδα. Το ίδιο έκανε η Mutua Madrilena.

Και όλα αυτά δεν είναι παρά το τσουνάμι μετά το μεγάλο σεισμό που έπληξε τη γαλλική ομάδα με την υπόθεση του στησίματος στο Grand Prix της Σιγκαπούρης το 2008. Έτσι τα logο των δυο χορηγών δεν θα κοσμούν τα δυο μονοθέσια της Renault από το αυριανό αγώνα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Mόνο η Total παραμένει στη Renault!Η ING ανακοίνωσε ότι τα γεγονότα της τελευταίας εβδομάδας , οδήγησαν τους ιθύνοντές της να διακόψουν τη συνεργασία με τη Renault άμεσα. Να θυμίσουμε ότι η ING έτσι και αλλιώς είχε ανακοινώσει ότι από το Φεβρουάριο δε θα ανανέωνε το συμβόλαιό της με τη Renault μετά το τέλος της σεζόν. Η ING δηλώνει ότι είναι τρομερά απογοητευμένη που φεύγουν με αυτό τον τρόπο από την Formula 1.Βέβαια παρά την αποχώρηση της ING από τη γαλλική ομάδα, οι διαφημιστικές επιγραφές στην πίστα θα παραμείνουν.

Η Mutua Madrilena από την άλλη ισχυρίστηκε ότι η Renault παρέβη τους όρους του συμβολαίου της, το οποίο αναγράφει ότι η ομάδα θα πρέπει να σέβεται τους κανονισμούς, ωστόσο, δεδομένης της σοβαρής παράβασής τους, η ισπανική εταιρία αναφέρει ότι δε θέλει να συνεχίσει τη συνεργασία της με την ομάδα. Η Mutua Madrilena επέστρεψε στη Renault ως σπόνσορας μαζί με τον Fernando Alonso από τη McLaren. Οπότε τώρα πια που ο Alonso μάλλον πάει για Ιταλία έφυγε και ο Ισπανός σπόνσορας από την Renault.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης