Tόσο καιρό οι φήμες ήθελαν τον Alonso να ντύνεται στα κόκκινα και οι άνθρωποι της ιταλικής ομάδας το διέψευδαν. Κάθε φορά παρέπεμπαν τα ΜΜΕ στο συμβόλαιο του Raikkonen που ισχύει μέχρι και το 2010. Τώρα όμως ο Montezemolo αποκαλύπτει ότι δεν έχουν ακόμα αποφασίσει αν θα κρατήσουν τον Φινλανδό.

«Είτε τον Ισπανός είτε τον Raikkonen αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να πάρουμε τις επόμενες εβδομάδες μια απόφαση» δήλωσε τον ιταλικό Τύπο ο Montezemolo. «Το σίγουρο είναι ότι η ομάδα θα έχει έναν Βραζιλιάνο οδηγό μιας και αξίζει μια ακόμα ευκαιρία ο Massa. Και δόξα τω Θεώ είναι μια χαρά. Από εκεί και πέρα όλα είναι ρευστά»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Alonso-Raikkonen-Massa! Από τους τρεις μόνο ο Μassa είναι σίγουρος!Τους κόκκινους, εκτός από το ποσό που πρέπει να καταβάλουν στον Raikkonen για να λύσουν το συμβόλαιό του, τους απασχολεί και ότι ο Φινλανδός τον τελευταίο καιρό έχει καταπλήξει με τις επιδόσεις του. Πάντως ο πονοκέφαλος της Ferrari να επιλέξει μεταξύ δυο κορυφαίων οδηγών είναι κάτι που άλλες ομάδες ούτε που το ονειρεύονται.

Οι τιφόζι πάντως δεν θα έλεγαν όχι σε ένα τρομερό δίδυμο Raikkonen-Alonso.  Εδώ που τα λέμε ούτε και οι αντίπαλοί τους θα είχαν αντίρρηση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης