Το καλοκαίρι μπήκε για τα καλά και οι παραλίες έχουν αρχίσει να «βουλιάζουν» από κόσμο που προσπαθεί να ξεφύγει από την καθημερινότητα. Οι τυχεροί θα απολαύσουν τα σκάφη τους (όσοι θα μπορέσουν να τα βγάλουν φέτος) ενώ κάποιοι άλλοι θα ρίξουν τα… Jet Ski για να ζήσουν έντονες στιγμές. Άλλωστε, η θάλασσα προσφέρει μοναδικές συγκινήσεις και αυτό μπορούν να το καταλάβουν όσοι ασχολούνται μαζί της.

Για όσους θέλουν να μυηθούν στα μυστικά της, η Yamaha προσφέρει και μάλιστα στην έναρξη της θερινής σεζόν δύο μοντέλα Jet Ski σε τιμές που σίγουρα δεν θα υπάρξουν ποτέ ξανά. Ο λόγος για τα FX SHO και FZR, που απευθύνονται σε αυτούς που αναζητούν το κάτι παραπάνω αλλά και ζούνε πολύ έντονα. Εφοδιασμένα με κινητήρα turbo 1.812 κ.εκ. και απόδοση κοντά στους 200 ίππους, τα δύο μοντέλα είναι σίγουρο πως θα μπορέσουν να συγκινήσουν, τους αναβάτες που μπορούν να φτάσουν σε αριθμό ακόμα και τους 3 (στην έκδοση FX SHO).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η τιμή διάθεση είναι 11.590 ευρώ και σύμφωνα με την εταιρεία ισχύει για πολύ περιορισμένο αριθμό. Περισσότερες πληροφορίες στο www.yamaha-motor.gr ή στο τηλέφωνο 210 6293500.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης