Σε απόσταση 150 χιλιομέτρων βορειοανατολικά της Λισαβόνας, το εργοστάσιο του Tramagal ιδρύθηκε το 1964 από την πορτογαλική-γαλλική κοινοπραξία για την παραγωγή οχημάτων για τον πορτογαλικό στρατό.

Πριν από 30 χρόνια, το πρώτο Fuso Canter πέρασε από τη γραμμή παραγωγής του Tramagal. Το 1990, οι Πορτογάλοι που εισήγαγαν τη μάρκα Mitsubishi Motors Portugal (MMP) απέκτησαν το εργοστάσιο, ενώ το 1996 η Mitsubishi Motors Corporation αποφάσισε να συγκεντρώσει την ευρωπαϊκή παραγωγή των φορτηγών Canter στο Tramagal.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το 2004, οι εγκαταστάσεις παραγωγής του Tramagal μετονομάστηκαν σε Mitsubishi Fuso Truck Europa, S.A. Από εκεί, το Fuso Canter παραδίδεται καθημερινά σε 30 χώρες σε όλη την Ευρώπη.

Από την άνοιξη του 2010, το Fuso Canter θα διατίθεται με κινητήρες που πληρούν τα αυστηρότερα πρότυπα Βελτιωμένων Περιβαλλοντικά Συμβατών Οχημάτων – Enhanced Environmentally-friendly Vehicle (EEV). Το προαιρετικό πρότυπο EEV εγγυάται περαιτέρω μείωση των εκπομπών σωματιδίων κατά ένα τρίτο περίπου εν συγκρίσει με τα ήδη αυστηρά όρια του Euro 5.

Το Fuso Canter, επομένως, θα μπορεί να συμμορφώνεται με αυστηρότερους περιβαλλοντικούς κανονισμούς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης