Και επίσημα πλέον, όπως είχε γράψει η zougla.gr σε σχετικό άρθρο πριν από λίγες ημέρες, είναι διαθέσιμη η νέα βενζίνη της ΕΚΟ που βοηθά στην χαμηλότερη κατανάλωση καυσίμου και τις εκπομπές ρύπων CO2.

Σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι στην Αίγλη Ζαππείου,  άνθρωποι της εταιρείας αλλά και ειδικοί ανέλυσαν τα πλεονεκτήματα της νέας γενιάς αμόλυβδης βενζίνης που φέρει την ονομασία 95Ekonomy. Η συγκεκριμένη βασίζεται σε μία νέα βελτιωμένη σύνθεση με πρόσθετα και ρυθμιστές τριβής τελευταίας τεχνολογίας, η οποία έχει ως αποτέλεσμα τη μείωση κατανάλωσης έως και 1 λίτρο σε κάθε γέμισμα του ρεζερβουάρ αλλά και επιπλέον 300 χιλιόμετρα παραπάνω το χρόνο με την ίδια ποσότητα καυσίμου που θα βάζαμε μέχρι σήμερα. Τις δυνατότητες της νέας 95άρας αμόλυβδης βενζίνης πιστοποίησε και το Πολυτεχνείο το οποίο θα προχωρήσει, όπως έγινε γνωστό, σε ειδικές μελέτες τις επόμενες εβδομάδες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από αριστερά προς τα δεξιά: Βασίλης Παναγόπουλος, Harald Schwahn, Gerog Sheper, Γρηγόρης Ρήγας και Φ. Ζαννίκος


Σε γενικές γραμμές το συγκεκριμένο προϊόν καθαρίζει καλύτερα τις βαλβίδες εισαγωγής και διατηρεί καθαρό τον κινητήρα, προστατεύει από τις φθορές, έχει περιβαλλοντολογικά οφέλη ενώ προσφέρει και οικονομία που κυμαίνεται κοντά στο 2%, ανάλογα με το αυτοκίνητο. Η 95Ekonomy είναι διαθέσιμη και στα 1.000 πρατήρια της ΕΚΟ σε όλη την Ελλάδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δείτε τις δηλώσεις του Διευθύνοντα Συμβούλου της ΕΚΟ, Ιωάννη Ψυχογυιού για τη νέα βελτιωμένη βενζίνη 95 οκτανίων

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης