Το ATHENS MOTORSHOW LIVE! αποτελεί τη μεγαλύτερη έκθεση Αυτοκινήτου και Μοτοσικλέτας της χρονιάς και τη μοναδική διοργάνωση για τον χώρο του Αυτοκινήτου για το 2009. Το ATHENS MOTORSHOW LIVE! 2009 θα πραγματοποιηθεί στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας, στο Ελληνικό, μεταξύ 23-27 Σεπτεμβρίου και θα παρουσιάσει τα καλύτερα μοντέλα Αυτοκινήτου και Μοτοσικλέτας, τα μεγαλύτερα ονόματα στον χώρο των αξεσουάρ, τις  νέες τεχνολογίες στον χώρο της Αυτοκίνησης και την καλύτερη LIVE ARENA της Ευρώπης, με εντελώς νέο setup και απίστευτο θέαμα.

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΕΚΘΕΣΗΣ:
Τετάρτη 23/09: Εγκαίνια & Press Day. Οι πύλες θα ανοίξουν στις 16:30 για τους δημοσιογράφους και επίσημους προσκεκλημένους, ενώ στις 18:00 θα ανοίξουν για το κοινό. Στις 19:30 θα πραγματοποιηθεί η επίσημη τελετή Εγκαινίων. Η έκθεση θα λειτουργήσει έως τις 22:00. Πέμπτη-Παρασκευή 24-25/09: 16:00-22:00 και Σάββατο-Κυριακή 26-27/09: 10:00-22:00
 
SHOW HIGHLIGHTS  
Σε πρώτη εκθεσιακή παρουσίαση τα PORSCHE Panamera, AUDI TT RS, AUDI R8 V10, NISSAN 370Z, NISSAN GT-R αριστεροτίμονο, το νέο OPEL Astra [Πανευρωπαϊκό λανσάρισμα, ταυτόχρονα με την παγκόσμια πρώτη στη Φρανκφούρτη], το OPEL Insignia OPC, SEAT Ibiza & Cupra, VW Polo, SKODA Yeti [Πανευρωπαϊκό λανσάρισμα], η νέα BMW S1000 RR κ.α.
 Ο 4 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής WRC, Juha Kankkunen, οδηγεί το θρυλικό Lancia Delta S4 Group B των 600 ίππων στη LIVE ARENA, μαζί με άλλους θρύλους των Rally. 

Για πρώτη φορά σε ελληνικό έδαφος, δείτε από κοντά τη μοναδική BUGGATI VEYRON, το πιο γρήγορο [1001 ίππων], ακριβό [αξίας €1.2 εκ] και εντυπωσιακό αυτοκίνητο του πλανήτη στο CENTRAL STAGE της έκθεσης!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

PAUL SWIFT PRECISION DRIVING: car football, 2 wheels και νέα ρεκόρ Guinness από την καλύτερη ομάδα precision driving.
H SUPERLEAGUE FORMULA RACING TEAM του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ με τον απίστευτο V12 των 750 ίππων, στα χέρια του Ιταλού πιλότου και πρωταθλητή Davide Rigon στη LIVE ARENA.

O 4 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής freestyle CHRIS PFEIFFER, σε εντυπωσιακά stunts με την BMW F800R στις 23 & 24 Σεπτεμβρίου.

Οι Ιάπωνες παγκόσμιοι πρωταθλητές Drift του D1 GP, TEAM ORANGE και τα πανίσχυρα αγωνιστικά τους, σε WORLD DRIFT BATTLE αναμέτρηση με τους καλύτερους οδηγούς της Ευρώπης [πρωταθλητής Ιταλίας, Ολλανδίας, Γαλλίας, Κύπρου και Ελλάδας], σε μια μάχη χωρίς όρια.
           
AUDI DRIVING EXPERIENCE: Ζήστε μια μοναδική εμπειρία οδήγησης με τα R8, Q7 V12 TDI και Α4 turbo Quattro
VW TEST DRIVE: Όλη η γκάμα της VOLKSWAGEN, στη διάθεσή σας. Δοκιμάστε τα αγαπημένα σας μοντέλα.
MOTORSHOW LIVE! TEST DRIVES: Ελάτε να οδηγήσετε τα SEAR IBIZA CUPRA, SEAT LEON CUPRA, RENAULT MEGANE 1.4lt, CLIO RS, TWINGO RS, CLIO GT, MERCEDES S400 HYBRID και πολλά άλλα, σε μια διαδρομή 4,5 χλμ.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης