Στα τέλη του 2013 αναμένεται να έρθει στην Ελλάδα το νέο ηλεκτρικό μοντέλο της BMW με την ονομασία i3. Λίγο πριν την παγκόσμια πρεμιέρα του στις 29 Ιουλίου και ήδη η γερμανική εταιρεία έχει ξεκινήσει εκδηλώσεις σε διάφορες πόλεις του κόσμου για την προώθηση του αυτοκινήτου όπως, το Λονδίνο, τη Νέα Υόρκη και το Πεκίνο.

Σε αρκετές χώρες μάλιστα έχουν ανακοινωθεί και οι τιμές του μοντέλου. Στις ΗΠΑ το αρχικό ποσό ξεκινά από τα 31.312 ευρώ και η διάθεση εκεί θα αρχίσει το δεύτερο τρίμηνο του 2014. Στο Ηνωμένο Βασίλειο, οι τιμές ξεκινούν από τα 35.711 ευρώ αλλά θα υπάρξει κατά πάσα πιθανότητα και κρατική επιχορήγηση 5.000 λιρών (5.823 ευρώ) γεγονός που σημαίνει ότι θα πέσει η τιμή κάτω από τα 30.000 ευρώ. Στην Αγγλία οι πωλήσεις θα ξεκινήσουν τον ερχόμενο Νοέμβριο. Στη Γερμανία επίσης οι τιμές του i3 θα ξεκινούν από τα 34.950 ευρώ.  

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την τελική σχεδίαση και χωρίς καμουφλάζ θα δούμε στις 29 Ιουλίου

 
Φόρτιση και στο σπίτι
Να σημειώσουμε ότι το i3 θα διατίθεται με το λεγόμενο Wallbox (επιτοίχιος πίνακας φόρτισης), που είναι η πρώτη και μοναδική λύση φόρτισης στο σπίτι την οποία προσφέρει μία εταιρία αυτοκινήτων. Το αποκλειστικό Wallbox δημιουργήθηκε για να προσφέρει στους πελάτες μία ολοκληρωμένη και premium εμπειρία βιώσιμης μετακίνησης.

Στην Ελλάδα το i3 θα πωλείται αντί του ποσού των 36.150 ευρώ και οι πωλήσεις θα ξεκινήσουν το καλοκαίρι του 2014.Να σημειώσουμε ότι, το BMW i3 έχει αυτονομία 130 – 160 χιλιόμετρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι πόρτες ανοίγουν ανάποδα


Η ακτινογραφία του BMW i3

Επιμέλεια: Βασίλης Γ. Σαρημπαλίδης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης