H Volvo, η εταιρεία που στο πέρασμα του χρόνου έχει ταυτιστεί με την ασφάλεια, καινοτομεί και δίνει νέα διάσταση στην έννοια της λέξης! Στη σημερινή δύσκολη οικονομική συγκυρία, με την επαγγελματική ανασφάλεια να αυξάνεται συνεχώς, η Volvo Car Hellas δεν αρκείται μόνο στο να προσφέρει στον Έλληνα καταναλωτή μοντέλα που διακρίνονται και βραβεύονται διεθνώς για την ασφάλειά τους. Πρωτοπορεί και εγγυάται επιπλέον ασφάλεια και ηρεμία στην ίδια τη διαδικασία αγοράς ενός νέου αυτοκινήτου!

Η Volvo Car Hellas, με έντονο αίσθημα κοινωνικής ευθύνης, παρουσιάζει το Volvo Safety Plan, ένα μοναδικό νέο πρόγραμμα που προσφέρεται εντελώς δωρεάν με την αγορά του Volvo S40! Με το Volvo Safety Plan, σε περίπτωση που ο αγοραστής Volvo S40 δεν είναι σε θέση να αποπληρώσει κάποιες μηνιαίες δόσεις της χρηματοδότησης του αυτοκινήτου του, είτε λόγω απώλειας εργασίας είτε για σοβαρούς λόγους υγείας, τότε αυτές καλύπτονται από τη Volvo Car Hellas.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το πρόγραμμα Volvo Safety Plan προσφέρεται σε όλους τους πελάτες Volvo που αγοράζουν το Volvo S40 με χρηματοδότηση μέσω της Volvo Financial Services. Έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να καλύπτει την αδυναμία εξόφλησης έως και 12 μηνιαίων δόσεων και παρέχει με τρόπο ουσιαστικό και άμεσο, την πρόσθετη ασφάλεια που ζητά σήμερα ο κάθε υποψήφιος αγοραστής αυτοκινήτου.

Το Volvo S40 σε έκδοση 1.600 κ.εκ. διατίθεται στην προνομιακή τιμή των 16.950 € (έκδοση Kinetic) για περιορισμένο χρονικό διάστημα. Αντίστοιχες προνομιακές τιμές ισχύουν και για τις υπόλοιπες εκδόσεις του μοντέλου. Για τους πλήρεις όρους του προγράμματος Volvo Safety Plan καθώς και για περισσότερες πληροφορίες για το Volvo S40, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποταθούν στους εξουσιοδοτημένους διανομείς της Volvo Car Hellas ή να επισκεφθούν το www.volvocars.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης