Ένα από τα πιο εκκεντρικά αυτοκίνητα που κυκλοφορούν στην ελληνική αλλά και παγκόσμια αγορά είναι το Daihatsu Copen. Πρόκειται για ένα διθέσιο αυτοκίνητο με έντονη προσωπικότητα, το οποίο ξεχωρίζει στο δρόμο από οτιδήποτε άλλο κυκλοφορεί.

Αυτό που το χαρακτηρίζει, εκτός από τη σχεδίαση, είναι και η συμπεριφορά του στο δρόμο, αφού θα λέγαμε ότι αντιδρά άμεσα και χωρίς λάθη σε όλες τις εντολές του οδηγού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
 
 Αν και τόσο μικρό το Copen προσφέρει αγωνιστική αίσθηση

Θέλοντας να διατηρήσει το ενδιαφέρον του κοινού, η Daihatsu Ιαπωνίας παρουσίασε μία νέα έκδοση που ονομάζεται Ultimate S Edition. Η συγκεκριμένη φέρει ζάντες αλουμινίου 15 ιντσών, ανασχεδιασμένη σκουρόχρωμη μάσκα, τιμόνι Momo, δερμάτινα καθίσματα τύπου Alcantara της Recaro και άλλα στοιχεία που αναδεικνύουν τον σπορ χαρακτήρα του.

Το μήκους 3,4 μέτρων Copen είναι εφοδιασμένο με σκληρή οροφή και παίρνει “ζωή”, στην Ιαπωνία, από έναν κινητήρα μόλις 660 κ.εκ. turbo, ο οποίος δεν εισάγεται στην Ευρώπη, εξαιτίας των ρύπων που εκπέμπει.

Στην Ελλάδα, το μοντέλο είναι διαθέσιμο με κινητήρα 1.300 κ.εκ. ο οποίος αποδίδει 87 ίππους και τιμή λίγο πάνω από τα 18.000 ευρώ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δείτε το Daihatsu Copen

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης