Υπηρεσία-έκπληξη από την Anytime Insurance Online

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 3 Οκτωβρίου 2011, 09:45
Υπηρεσία-έκπληξη από την Anytime Insurance Online

Έχεις πάθος με το αυτοκίνητο. Το ξέρουμε. Γι’ αυτό και η ασφάλισή του είναι για σένα σοβαρή υπόθεση. Τώρα, με την Anytime Online της Interamerican, η ασφάλιση του οχήματός σου γίνεται υπόθεση 5 λεπτών, με μια νέα υπηρεσία-έκπληξη: από σήμερα, μπορείς να παραλάβεις και να εκτυπώσεις το ασφαλιστήριο του αυτοκινήτου ή της μηχανής στον υπολογιστή σου! Το μόνο που χρειάζεσαι είναι μια διεύθυνση e-mail και να ακολουθήσεις 4 απλά βήματα:

Βήμα 1: Mπαίνεις στο www.anytimeonline.gr, δηλώνεις τα στοιχεία του οχήματός σου και υπολογίζεις τα ασφάλιστρά σου.

Βήμα 2: Επιλέγεις το πρόγραμμα ασφάλισης που σου ταιριάζει και καταχωρείς τα στοιχεία σου.

Βήμα 3: Εισάγεις τα στοιχεία της πιστωτικής σου και αγοράζεις την ασφάλειά σου.

Βήμα 4: Παραλαμβάνεις το ασφαλιστήριο στο e-mail σου, το εκτυπώνεις... κι έφυγες!

Δεν έχεις εκτυπωτή; Η Anytime Online στον κάνει δώρο με κάθε νέα ασφάλιση. Η νέα υπηρεσία Anytime παρέχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα και σηματοδοτεί μία νέα εποχή στην ασφάλιση του αυτοκινήτου ή της μηχανής σου. Ήδη, η Anytime Online προσφέρει δύο πρωτοποριακά  προγράμματα direct ασφάλισης με πλούσιες καλύψεις, που εξασφαλίζουν έως και 20% πιο οικονομικές τιμές στα ασφάλιστρα αυτοκινήτου (από 156€), ιδίως στις κατηγορίες αυτοκινήτων μέχρι 1.800 cc και oδική βοήθεια σε όλα τα προγράμματα.

Πρόγραμμα Economic: Ιδανική λύση για τους οδηγούς που επιθυμούν την απαραίτητη από τον νόμο ασφαλιστική κάλυψη του οχήματός τους (αυτοκινήτου ή μοτοσικλέτας).

Πρόγραμμα Value: Σχεδιασμένο για τους οδηγούς που θέλουν πλήρη ασφαλιστική κάλυψη του οχήματός τους και προστασία από συνήθεις κινδύνους, όπως φωτιά, κλοπή, πλημμύρες κ.λπ..

Περισσότερες πληροφορίες θα βρεις στο site www.anytimeonline.gr. Μπες και διαπίστωσε πως η νέα εποχή στην ασφάλιση οχήματος είναι ήδη εδώ. Επιπλέον, για απορίες και διευκρινίσεις, μπορείς να επισκεφθείς τη σελίδα της Anytime Online στο Facebook: http://www.facebook.com/anytime.online

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 3 Οκτωβρίου 2011, 12:56