Στο ράλι της Κύπρου θα γίνει για πρώτη φορά η «Χρυσή Ειδική Διαδρομή». Η ειδική αυτή θα έχει σαν έπαθλο 150 χιλιάδες ευρώ και θα μεταδίδεται απευθείας από την τηλεόραση και συγκεκριμένα από το Eurosport.

To Eurosport και η Κυπριακή οργάνωση CAA αποφάσισαν από κοινού να οργανώσουν ένα πρωτότυπο γεγονός στο ράλι τους, που θα προσελκύσει το ενδιαφέρον του κόσμου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στόχος του όλου εγχειρήματος είναι να κάνουν πιο ελκυστικό τον αγώνα σε ένα ευρύτερο κοινό. Έτσι, οι τηλεθεατές θα παρακολουθήσουν τη μάχη των οδηγών να κερδίσουν τη χρυσή ειδική διαδρομή και να πάρουν το έπαθλο των 150 χιλιάδων ευρώ.

Η χρυσή ειδική διαδρομή θα είναι μήκους 25-30 χιλιομέτρων και οι αγωνιζόμενοι θα την τρέξουν δύο φορές. Ενώ το οδόστρωμά της θα είναι μικτό.

Ο Marcello Lotti, γενικός διευθυντής του IRC, σχολίασε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Με αυτό το νέο εγχείρημα θέλουμε να δημιουργήσουμε ένα show στο ίδιο μας το σπορ και να δώσουμε την ευκαιρία στους επαγγελματίες οδηγούς και στους ερασιτέχνες να ανταγωνιστούν για το έπαθλο. Η Χρυσή Ειδική είναι ανοικτή για όλες τις ομάδες που θα πάρουν μέρος στο ράλι Κύπρου».

Σημείωση: Φίλοι μου Κύπριοι, με απογοητεύετε! Μια χαρά συναυλία και άνοιγμα στο ευρύ κοινό κάνατε την τελευταία φορά, τότε που είσαστε στο WRC, με τον Σάκη μας. Γιατί τώρα το χαλάτε; Κρίμα, γιατί θα απογοητευτούν οι απανταχού Ρουβίτσες! Όχι τίποτα άλλο, τους κακομαθαίνετε τους οδηγούς και θα ζητάνε και στο Ακρόπολις Xρυσή Ειδική Διαδρομή και το μόνο που μπορούμε να τους δώσουμε αυτή τη στιγμή είναι από έναν …Χρυσό Οδηγό edition 2010.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης