Σε μία εποχή όπου ο κόσμος αλλάζει με ραγδαίους ρυθμούς, οι κλιματικές αλλαγές απειλούν τον πλανήτη μας και η φροντίδα για το περιβάλλον αποτελεί προτεραιότητα όλων, η Chrysler οραματίζεται νέους, επαναστατικούς τρόπους μετακίνησης. Με στόχο την πολυπόθητη απεξάρτηση από τα συμβατικά καύσιμα δημιουργεί σύγχρονες τεχνολογίες, προσφέροντας ηλεκτροκίνητα αυτοκίνητα (EV) μηδενικών ρύπων, για όσους ενδιαφέρονται για τον πλανήτη στην πράξη.  

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Chrysler παρουσίασε πρόσφατα στην έκθεση αυτοκινήτου του Detroit, πρότυπα ηλεκτρικά μοντέλα, που όχι μόνο ταιριάζουν αλλά και ενισχύουν τα ξεχωριστά χαρακτηριστικά κάθε μοντέλου. Τα χαρακτηριστικά πολυτελείας, άνεσης και χρηστικότητας της Jeep αλλά και επιδόσεων με στυλ της Dodge, αποκτούν και οικολογικό υπόβαθρο. Τα EV οχήματα επιτρέπουν την αποδέσμευσή τους από τα πρατήρια καυσίμων και την κλασσική συντήρηση, δίνοντας τη δυνατότητα άλλων επιπέδων οδηγικής απόλαυσης. Οι ηλεκτρικοί κινητήρες παρέχουν άμεση ροπή, αθόρυβη και ομαλή λειτουργία αλλά και απόδοση που δύσκολα μπορεί να προσφέρει ένας συμβατικός κινητήρας.

Τέσσερα τέτοια ηλεκτροκίνητα μοντέλα παρουσίασε η αμερικάνικη εταιρεία. Το Chrysler 200C EV,  το νέο Patriot EV, το Dodge Circuit EV  και το Jeep Wrangler Unlimited EV.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης