Και επίσημα η δημιουργία σωματείου αεριοκίνησης

Και επίσημα η δημιουργία σωματείου αεριοκίνησης

Η υγραεριοκίνηση έχει μεγάλη ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα και αυτό φαίνεται ξεκάθαρα από τις χιλιάδες μετατροπές που έχουν γίνει και αυτήν τη στιγμή αγγίζουν σχεδόν τις 100.000. Ωστόσο, οι καταναλωτές μένουν απροστάτευτοι, καθώς επιτήδειοι εκμεταλλεύονται καταστάσεις και ρίχνουν στην αγορά τόσο επικίνδυνα κιτ όσο και παράνομα.

Για αυτόν τον λόγο και με στόχο την προστασία του καταναλωτή υγραερίου από παράνομες και κακές μετατροπές, αλλά και την προστασία της τιμής του υγραερίου ιδρύθηκε και με τη βούλα το πρώτο σωματείο αεριοκίνησης Βόρειας Ελλάδας και Θεσσαλίας. Κατά τη γενική συνέλευση και τις εκλογές που ακολούθησαν σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης, συμμετείχε το σύνολο των αδειοδοτημένων εγκαταστατών, μηχανικών, εμπόρων συστημάτων υγραερίου. Νωρίτερα, με Α.Μ. 9413/1-4-2013 του Πρωτοδικείου Θεσσαλονίκης εγκρίθηκε το καταστατικό του Ενωτικού Σωματείου Αεριοκίνησης Β. Ελλάδος Θεσσαλίας (ΕΣΑΒΕΘ). Το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας για το πρώτο Δ.Σ. του σωματείου είναι:


Πρόεδρος: Μπατσιούδης Στέλιος
Αντιπρόεδρος:
Γαλεάδου Ασπασία
Γεν. γραμματέας:
Φάκης Γεώργιος

Ταμίας: Ντόμπρε Θωμάς
Μέλη:
Τσελέπης Βασίλειος, Χαβέλας Στέφανος, Γεωργιάδης Κωνσταντίνος, , Παναγιωτίδης Κωνσταντίνος, Βογιατζής Κωνσταντίνος, Κατσαουνίδης Νικόλαος, Εμπλιούκ Εμίν.
Εξελεγκτική επιτροπή:
Σιγανόπουλος Λάζαρος, Κοτούδης Γεώργιος, Δεληγιαννίδης Φώτης.


Επιμέλεια: Βασίλης Γ. Σαρημπαλίδης

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 18 Απριλίου 2013, 10:44