Μεγάλη αναστάτωση φαίνεται πως προκάλεσε το χθεσινό δημοσίευμα της zougla.gr, το οποίο αφορούσε στις καταγγελίες του συνδέσμου ιδιωτικών ΚΤΕΟ για τις παρανομίες που γίνονται στα δημόσια ΚΤΕΟ. Η αποκάλυψη, ότι τρακαρισμένο αυτοκίνητο κατάφερε και πήρε κανονικά το δελτίο τεχνικού ελέγχου οχήματος, προκάλεσε την αντίδραση του προέδρου των εργαζομένων των δημοσίων ΚΤΕΟ Κεντρικής Μακεδονίας, Δημήτρη Σαλονικίδη.

Σύμφωνα με τον κύριο Σαλονικίδη, το έγγραφο που δημοσίευσε η zougla.gr είναι πλαστό, γεγονός που σημαίνει δύο πράγματα: πρώτον, ότι ο πανελλήνιος σύνδεσμος ιδιωτικών ΚΤΕΟ πλαστογράφησε το συγκεκριμένο έγγραφο, και δεύτερον, ότι κάποιος υπάλληλος δημοσίου ΚΤΕΟ βγάζει φωτοτυπίες δελτίων τεχνικού ελέγχου. Αυτό μας οδηγεί στο συμπέρασμα πως, κατά πάσα πιθανότητα, τα χρήματα που προορίζονται για το Δημόσιο πηγαίνουν στη τσέπη κάποιου υπαλλήλου: «Από τη στιγμή που είναι πλαστό το δελτίο αυτό, και αυτό φυσικά χρειάζεται εισαγγελική έρευνα για να αποδειχτεί, όντως τα λεφτά των παραβόλων πηγαίνουν στη τσέπη του (σ.σ. του υπαλλήλου) και όχι στο δημόσιο ταμείο» ήταν τα λόγια του κ. Σαλονικίδη, ο οποίος μίλησε για… κρέμασμα αυτών που παρανομούν και για πιθανά κυκλώματα: «Είτε είναι υπαλλήλων αυτό το κύκλωμα, είτε είναι ιδιωτών, είτε οποιουδήποτε άλλου αυτό δε μας αγγίζει καθόλου. Να πάνε να… κρεμαστούν».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αξίζει να σημειώσουμε ότι οι αριθμοί των δελτίων τεχνικού ελέγχου είναι μοναδικοί και σε καμία περίπτωση το αρμόδιο υπουργείο δεν μπορεί να εκδώσει δύο τέτοια δελτία με τον ίδιο αριθμό.

Ακούστε τι καταγγέλλει στη zougla.gr ο πρόεδρος των εργαζομένων δημοσίων ΚΤΕΟ Κεντρικής Μακεδονίας, Δημήτρης Σαλονικίδης:


Το συγκεκριμένο δελτίο ελέγχου φέρει τον ίδιο κωδικό με αντίστοιχο έγγραφο που έχει εκδώσει διαφορετικό ΚΤΕΟ και δημοσίευσε χθες η zougla.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαβάστε επίσης:

Τρακαρισμένο αυτοκίνητο πήρε χαρτί ελέγχου από δημόσιο ΚΤΕΟ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης