O οδηγός της Citroen δεν πετάει στα σύννεφα μετά κιόλας από την ήττα του στη Σουηδία θεωρεί ότι θα είναι πολύ δύσκολο το φετινό πρωτάθλημα ράλλυ.

Μάλιστα ο Loeb εκθείασε τον αντίπαλό του Mikko Hirvonen λέγοντας ότι είναι πια τόσο γρήγορος όσο ήταν ο Gronholm! Ο Gronholm ήταν ο μόνος οδηγός που πίεσε τον Loeb στην υπόθεση τίτλος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ο Hirvonen αυτή τη στιγμή είναι το ίδιο γρήγορος όσο ήταν και ο Marcus Gronholm» είπε ο Loeb. «Με εξέπληξε η επίδοσή του στην Σουηδία και τον αλάνθαστο τρόπο που οδήγησε. Ακόμα και όταν το πίεσα είχε μια ταχύτητα ακόμα περισσότερη και ήταν το ίδιο γρήγορος με εμάς»

Ο Loeb θεωρεί ότι ο αγώνας στο Μεξικό δεν θα είναι εύκολος.

«Ο αγώνας στο Μεξικό δεν ήταν ποτέ εύκολος, εκεί η Ford ήταν δυνατή και μας δυσκόλευε πολύ. Το ίδιο πιστεύω ότι θα γίνει και φέτος. Αυτό το πρωτάθλημα θεωρώ ότι δεν θα είναι εύκολο και για αυτό θέλω να είμαι απόλυτα συγκεντρωμένος σε αυτό»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κάτι ξέρει ο Αλσατός ή θολώνει τα νερά ρίχνοντας στάχτη στα μάτια των αντιπάλων του; Γιατί φέτος αν μη τι άλλο έχει αρκετούς ασφάλτινους αγώνες να κάνει και κυρίως ένα Sordo, που από ότι φάνηκε στη Σουηδία έχει ανέβει. Ή μήπως όχι;

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης