Από σήμερα, η Lancia προσφέρει μόνο για την ελληνική αγορά, μία ειδική έκδοση περιορισμένης παραγωγής της Delta, με το όνομα Blackfire (μαύρη φωτιά). Η νέα Delta Blackfire έχει δημιουργηθεί ειδικά για τις ανάγκες της ελληνικής αγοράς, προσφέροντας ένα εξαιρετικό «πακέτο» εξοπλισμού και προϊοντικών χαρακτηριστικών σε ειδική προνομιακή τιμή, με στόχο να αποτελέσει μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να διευρυνθεί το κοινό της Lancia Delta, γνωρίζοντάς την σε μια πραγματικά «καυτή» εκδοχή.

Η νέα «φλογερή» Delta διατίθεται αποκλειστικά με τον κινητήρα 1.4 Turbo 120hp, την πιο ισορροπημένη εκδοχή της γκάμας των κινητήρων της, και βασίζεται στην έκδοση Argento 120hp, η οποία είναι πλήρης σε εξοπλισμό, καθώς περιλαμβάνει σημαντικά στοιχεία άνεσης και ασφάλειας όπως κλιματισμό, 6 αερόσακους, ABS με EBD, σύστημα ευστάθειας AHS (Αbsolute Handling System) με Hill Holder και μία σειρά από ηλεκτρονικά υποσυστήματα όπως το DST (Drive Steering Torque – σύστημα άσκησης ροπής στο τιμόνι) ή το TTC (Torque Transfer Control, ηλεκτρονικά ελεγχόμενο διαφορικό), ηχοσύστημα με MP3 και χειριστήρια στο τιμόνι, πίσω φανάρια τεχνολογίας LED, συστοιχία LED μπροστινών φώτων ημέρας, προβολείς ομίχλης με λειτουργία cornering, συρόμενα και ανακλινόμενα πίσω καθίσματα, εμπρός υποβραχιόνιο με ψυχόμενο αποθηκευτικό χώρο, κ.λπ..

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Delta Blackfire, που περιλαμβάνει όλα τα παραπάνω στοιχεία εξοπλισμού, διατίθεται αυστηρά μόνο στο μαύρο χρώμα Nero Lava. Ωστόσο, το μεγαλύτερό της πλεονέκτημα έγκειται στην ενσωμάτωση του συστήματος Easy Parking στον βασικό της εξοπλισμό. Το Easy Parking, μέσω ειδικών αισθητήρων παρκαρίσματος στο εμπρός και πίσω μέρος του αυτοκινήτου, είναι σε θέση να εντοπίσει οριζόντιο χώρο παρκαρίσματος, είτε από την αριστερή είτε από τη δεξιά λωρίδα του δρόμου, ειδοποιώντας σχετικά τον οδηγό μέσω οπτικών και ακουστικών ενδείξεων.

Στη συνέχεια, πλήρως καθοδηγούμενος από το σύστημα, ο οδηγός της Delta Blackfire το μόνο που έχει να κάνει είναι να χειρίζεται τα πεντάλ του γκαζιού και του φρένου, αφήνοντας το αυτοκίνητο να κάνει μόνο του έναν τέλειο ελιγμό στάθμευσης. Πέρα από τη διαρκή ενημέρωση του οδηγού, το Easy Parking διαθέτει και ένα ακόμη σημαντικό πλεονέκτημα, τη δυνατότητα ενεργοποίησης απενεργοποίησης από το σχετικό πλήκτρο της κονσόλας αλλά και την αυτόματη απενεργοποίηση σε περίπτωση που ο οδηγός στρέψει καθ’ οποιονδήποτε τρόπο το τιμόνι. Παραμένει έτσι ένα ασφαλές, πλήρως ελεγχόμενο τεχνολογικό επίτευγμα που αποδεικνύεται ιδιαίτερα χρήσιμο για καθημερινή χρήση και προσδίδει στην Delta αυξημένη λειτουργικότητα.

Επιπλέον, «πατάει» στον δρόμο με sport ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών και διαθέτει trip computer με οθόνη πολλαπλών λειτουργιών και λειτουργία ένδειξης πλήρωσης της τουρμπίνας. Η Lancia Delta έχει αποσπάσει τη μέγιστη διάκριση των 5 αστέρων στα crash tests του ανεξάρτητου οργανισμού EuroNcap.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Eγγύηση, Τιμή και Χρηματοδότηση

Η Delta Blackfire, όπως όλες οι Delta, προσφέρεται με 3 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση για τα μηχανικά μέρη, 3 χρόνια δωρεάν οδική βοήθεια, 3 χρόνια εγγύηση βαφής και 8 χρόνια εγγύηση αντισκωριακής προστασίας.

Η νέα Lancia Delta Blackfire θα διατίθεται σε περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων στην προνομιακή τιμή των 18.300 € και, όπως όλες οι… αδελφές της μπορεί να αποκτηθεί με προνομιακό χρηματοδοτικό πρόγραμμα που περιλαμβάνει 0% προκαταβολή, 4,5% ετήσιο σταθερό επιτόκιο και εξόφληση έως 72 μήνες.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης