«Δεν εγκαταλείπω τη Φόρμουλα -1» δηλώνει σε όλους τους τόνους ο 7 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής Michael Schumacher, θέλοντας να δώσει απάντηση σε συναθλητές του που ισχυρίζονται ότι βρίσκεται κοντά στην εγκατάλειψη, λέγοντας χαρακτηριστικά «θα πρέπει να με γνωρίζουν καλύτερα».

Το μέλλον του Γερμανού ως οδηγού της Mercedes GP απασχόλησε την F1, όταν εξέφρασε απογοήτευση μετά την κακή εμφάνισή του στο τουρκικό Grand Prix.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο David Coulthard, πρώην πιλότος της F1,ο οποίος σήμερα εργάζεται στο BBC ως σχολιαστής της F-1, δήλωσε: «Δεν πιστεύω ότι πρέπει να εγκαταλείψει ο Michael… είναι μεγάλο ταλέντο, αλλά πρέπει να απαντήσει στον εαυτό του ο ίδιος…».

Ο Johnny Herbert, που ήταν το 1995 με τον Μ. Schumacher στην Benetton, έγραψε σε στήλη εφημερίδας του Αμπού Ντάμπι «Θα με εξέπληττε, αν επέλεγε να συνεχίσει μετά τη σεζόν 2011…».

Ωστόσο, η υποστήριξη του Schumacher ήρθε και από την ομάδα του, καθώς ο αρχηγός της Mercedes-Benz Norbert Haug είναι πεπεισμένος ότι «η χαρά στην oμάδα θα επιστρέψει για μας στο Ισπανικό Grand Prix…».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η εκπρόσωπος του Μ. Schumacher Sabine Kehm κατέστησε, επίσης, σαφές ότι ο 42χρονος σήμερα Γερμανός δεν είναι… έτοιμος να εγκαταλείψει την ομάδα του.

«Οι φίλοι και συναθλητές του πρέπει να ξέρουν τον Μίκαελ καλύτερα» είπε στη γερμανική εφημερίδα «Bild». «Αποδεικνύει ακόμη μία φορά ότι είναι ένας πραγματικός μαχητής» προσέθεσε.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης