O Felipe Massa, το 2008, έχασε τον τίτλο από τον Lewis Hamilton για μόλις έναν βαθμό. Να θυμίσουμε ότι την ίδια χρονιά ο Nelson Piquet Jr έπεσε εσκεμμένα στον τοίχο στην πίστα της Σιγκαπούρης, για να βοηθήσει κατά αυτό τον τρόπο τον team mate του Fernando Alonso να κερδίσει τον αγώνα.

«Ρώτησα τον Nelson τι πραγματικά έγινε στη Σιγκαπούρη, μια μέρα που είχαμε πάει για καρτ στην Ιταλία και, αντί για απάντηση, γελούσε. Του είπα ”δεν πειράζει, κάποια μέρα μπορεί να θελήσεις να μιλήσεις”. Μετά από έναν μήνα περίπου βγήκε το σκάνδαλο στον αέρα. Είχα υποψιαστεί ότι σε εκείνο τον αγώνα κάτι είχε γίνει, γιατί ήταν τρομερή σύμπτωση από την έξοδο του Piquet να επωφελείται μόνο ο Alonso» δήλωσε πικραμένος ο Massa. Είχα ρωτήσει και τον Briatore, αλλά αυτός μου το απέκλεισε, λέγοντάς μου ότι ήταν αδύνατον να είχε γίνει κάτι τέτοιο, προσπαθώντας να μη γελάσει. Έχασα εκείνη τη χρονιά τον τίτλο για έναν βαθμό και, στη Σιγκαπούρη, πριν βγει ο Piquet εσκεμμένα στον τοίχο, ήμουν πρώτος»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ωστόσο, ο Βραζιλιάνος προτιμά να μην κοιτάει πίσω και δεν ζήτησε ξανά τον λόγο τόσο στον Briatore όσο και στον Piquet μετά το ξέσπασμα του σκανδάλου. «Δεν θέλω να κοιτάω πίσω αυτά έγιναν. Μου αρέσει να κοιτάω μπροστά, γι’ αυτό και δεν τους μίλησα ξανά». Παράπλευρη απώλεια ο Massa του σκανδάλου της Σιγκαπούρης;

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης