Το ταχύτερο Megane, το αυτοκίνητο με το οποίο θα προσπαθήσει να σπάσει το ρεκόρ γύρου στην πίστα του Nurburgring για προσθιοκίνητο μοντέλο παραγωγής, παρουσίασε επίσημα η Renault.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Megane R.S. 275 Trophy, έχει εξελιχθεί πάνω στην έκδοση Cup, με τις ρυθμιζόμενες αναρτήσεις να προέρχονται από την Ohlins, οι ζάντες 19 ιντσών είναι της Speedline, το σύστημα εξαγωγής της Akrapovic είναι από τιτάνιο, ενώ εφοδιάζεται και με διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης.

Τα ελαστικά έχουν εξελιχθεί από την Michelin πάνω στο αυτοκίνητο, με τα σπορ καθίσματα της Recaro, επενδυμένα με δέρμα και alcantara, τις κόκκινες ραφές στο τιμόνι και το χειρόφρενο, καθώς και το μοχλό ταχυτήτων της Zamac, να αναδεικνύουν τον αγωνιστικό χαρακτήρα του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο τετρακύλινδρος 2.0 Turbo κινητήρας, έχει αναβαθμιστεί, αποδίδοντας πλέον 275 ίππους και 360 Nm ροπής, με τη μέση κατανάλωση σύμφωνα με τη γαλλική εταιρεία, να είναι στα 7,5 λίτρα ανά 100 χιλιόμετρα και οι εκπομπές CO2 στα 174 γρ./χλμ.

Οι παραγγελίες για το Megane R.S. 275 Trophy θα ξεκινήσουν στη Γαλλία στις 3 Ιουνίου, θα πωλείται συνολικά σε 20 χώρες, με την τιμή στην τοπική αγορά να έχει οριστεί στα 38.000 ευρώ.
    

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης