Μέχρι τα τέλη Δεκεμβρίου το επιβλητικό τετρακίνητο αυτοκίνητο ελευθέρου χρόνου της Porsche, το Cayenne, είναι διαθέσιμο με έκπτωση που φτάνει τα 3.150 €.

Συγκεκριμένα, η τιμή του γερμανικού αυτοκινήτου ξεκινά από τα 85.000 € στην έκδοση diesel και προσφέρεται με ακόμα πιο πλούσιο εξοπλισμό που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων, δερμάτινα καθίσματα, αυτόματο κιβώτιο tiptronic S, BI-Xenon, park assist, ηλεκτρικά ανοιγόμενη οροφή, πακέτο εξωτερικής εμφάνισης σε χρώμα μαύρο, 18 ιντσών εσωτερικός εφεδρικός τροχός ενώ για τους λάτρεις των χειμερινών σπορ διατίθεται εσωτερικός σάκος για πέδιλα του σκι. Ο κινητήρας που κινεί την έκδοση diesel είναι ένας turbo-diesel V6 3,0 λίτρων με απόδοση 240 ίππους, 550 Nm ροπή, τελική ταχύτητα που αγγίζει τα 214 χλμ./ώρα, και κατανάλωση καυσίμου που κυμαίνεται κάτω από τα 10 λίτρα πετρελαίου ανά 100 χλμ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

* Θα θυμίσουμε ότι, βάσει νομοθεσίας, απαγορεύεται η κίνηση με αυτοκίνητα diesel σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη από Έλληνες οδηγούς κάτι που δεν ισχύει για τους ξένους!!!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης