Ο υπεύθυνος της Mercedes Dieter Zetsche είπε ότι είναι στο χέρι του Ross Brawn να αποφασίσει, αν ο Michael Schumacher θα είναι νούμερο ένα ή όχι στην ομάδα. Στον Schumacher, μέχρι τώρα, οι ομάδες με τις οποίες έτρεχε, του έδιναν «προτεραιότητα».Τώρα στη Mercedes θα είναι ζευγάρι με τον Nico Rosberg και όλοι έχουν την απορία να δουν τι θα γίνει.

Ο Γερμανός δεν ήταν ποτέ νούμερο δύο!Σε ερώτηση που έγινε από την Gazzetta dello Sport στον Dieter Zetsche ο άνθρωπος της Mercedes είπε: «Έχουμε team manager για αυτή τη δουλειά και ο Ross Brawn είναι ένας από τους καλύτερους. Αν δεν ήταν δεν θα κέρδιζε πέρσι και τους δυο παγκόσμιους τίτλους και μάλιστα στο ντεμπούτο της ομάδας. Αυτός θα αποφασίσει και η απόφασή του θα είναι η καλύτερη για τους οδηγούς και για την ομάδα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Zetsche πρόσθεσε επίσης ότι δεν ανησυχεί που ο Schumacher επιστρέφει στην ενεργό δράση μετά από 3 χρόνια απραξίας και μάλιστα δήλωσε ότι ο Γερμανός είναι τόσο ενθουσιώδης σαν να είναι πρωτάρης. «Είμαστε πεπεισμένοι ότι ο Michael θα τα πάει καλά και θα γυρίσει στις νίκες. Ίσως όχι από τον πρώτο αγώνα, ας του δώσουμε λίγο χρόνο, και δεν θα μας απογοητεύσει. Εντυπωσιάστηκα από τον ενθουσιασμό του, που δεν μοιάζει για επιστροφή, αλλά για ντεμπούτο».

Όταν ο Zetsche ρωτήθηκε πώς θα αντιδράσει αν ο Schumacher αποδειχθεί «πατάτα» είπε: «Αυτή είναι μια υπόθεση που δεν απαντιέται για την ανταγωνιστικότητά του ήδη έχει απαντήσει ο Ross Brawn. Ήταν μαζί του για πολλά χρόνια και τον γνωρίζει πολύ καλύτερα από ότι εγώ. Αν ο Brawn λέει ότι είναι ΟΚ δεν έχω λόγο να πιστεύω κάτι άλλο». Σκούρα τα πράγματα για το μικρό της ομάδας Nico Rosberg, που πίστευε ερχόμενος στη Mercedes, ότι θα είναι τουλάχιστον ίσος με τον team mate του και του κλήρωσε ο Schumi. Είναι λίγο δύσκολο να πιστέψουμε ότι ο Γερμανός δεν θα έχει σιγουρέψει με την επιστροφή του και το νούμερο ένα στην ομάδα. Άλλωστε ο Rosberg θα πρέπει ήδη να έχει καταλάβει ότι, «Schumi παρόντος πάσα δημοκρατική αρχή παυσάτω».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης