Ο οδηγός της Ford επιμένει ότι ο Fiesta S2000 είναι εξαιρετικό αυτοκίνητο και θα πρωταγωνιστήσει του χρόνου στο πρωτάθλημα. Ο Hirvonen κέρδισε το Μόντε Κάρλο Ράλλυ, αγώνα που άνοιξε την αυλαία του πρωταθλήματος IRC οδηγώντας το νέο όπλο της Ford το Fiesta S2000.

«Το αυτοκίνητο είναι πραγματικά πολύ καλό και είμαι σίγουρους ότι θα είναι ανταγωνιστικό την επόμενη χρονιά» είπε ο Hirvonen «Όμως είμαι το ίδιο σίγουρος ότι η Citroën δουλεύει πολύ σκληρά για να εξελίξει το δικό της αυτοκίνητο και να το κάνει το ίδιο καλό και ανταγωνιστικό. Για αυτό το λόγο πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε και να το εξελίσσουμε. Ωστόσο αυτή τη στιγμή είναι πάρα πολύ καλό»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Christian Loriaux υπεύθυνος για την εξέλιξη των αγωνιστικών αυτοκινήτων της Ford δήλωσε ευχαριστημένος γιατί το αυτοκίνητο ήταν ανταγωνιστικό αμέσως. «Για μένα 90% της απόδοσης του αυτοκινήτου οφείλεται στο σχεδιασμό του και είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από την ταχύτητά του. Σίγουρα μπορούμε να δουλέψουμε ακόμα λίγο, αλλά είμαστε ήδη χαρούμενοι που έχουμε ένα πολύ καλά στημένο αυτοκίνητο και μια πολύ καλή βάση για να εξελίξουμε το νέο World Rally Car. Το πλάνο μας είναι να κτίσουμε το νέο μας όπλο βασισμένη σε αυτό το σασί. Ελπίζω ότι θα μπορέσουμε να κρατήσουμε το 90% αυτού του αυτοκινήτου και να βάλουμε απλά ένα νέο κινητήρα σύμφωνο με τους νέους τεχνικούς κανονισμούς. Οπότε αυτό θα είναι μια πολύ καλή αρχή»

Οι νέοι κανονισμοί θέλουν την κατάργηση των υπαρχόντων WRC και τη διεξαγωγή του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ράλλυ με 1600 άρια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης