Έξαλλος μοτοσικλετιστής, που επιτέθηκε με τσεκούρι σε όχημα με κάμερες ελέγχου κυκλοφορίας, αναζητείται από χτες από τις αστυνομικές αρχές της Αυστραλίας. 

Ο άγνωστος δράστης διέλυσε το παράθυρο του οχήματος και διέφυγε καβάλα στη μηχανή του, πριν καν ο χειριστής του φορτηγού οχήματος ενεργοποιήσει το συναγερμό. Η αστυνομία της Μελβούρνης ευελπιστεί, χρησιμοποιώντας υλικό από τις κάμερες που ελέγχουν την κυκλοφορία στους δρόμους, να εντοπίσει τον μοτοσικλετιστή, για τον οποίο πιστεύεται ότι κίνητρο της επίθεσής του υπήρξε το γεγονός ότι εξοργίστηκε, επειδή φωτογραφήθηκε από τα εν λόγω οχήματα και του επιβλήθηκε πρόστιμο αδίκως. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ένας χειριστής, μάλιστα, ενός τέτοιου φορτηγού, εξοπλισμένου με κάμερες για την παρακολούθηση και τον έλεγχο της κυκλοφορίας, ανακρίνεται με την κατηγορία ότι επί τούτου απορρύθμισε τα όρια ταχυτήτων στο μόνιτορ του οχήματός του, ούτως ώστε οι ενδείξεις να παρουσιάζουν τους δικυκλιστές να κινούνται με ταχύτητες μεγαλύτερες από τις προβλεπόμενες.

Σύμφωνα μάλιστα με πηγές, οι αστυνομικές αρχές της Μελβούρνης τηρούν σιωπή ιχθύος σχετικά με το μίνι σκάνδαλο, παράλληλα όμως απέσυραν διακριτικά 150 συναφείς κατηγορίες υπέρβασης του ορίου ταχύτητας από μοτοσικλετιστές στην περιοχή του Kent.   

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης