Κατάρα έχει πέσει στην ιαπωνική εταιρεία, αλλιώς δεν εξηγούνται τα προβλήματα που ξεφυτρώνουν καθημερινά σαν τα κεφάλια της λερναίας ύδρας.

Οι τελευταίες εξελίξεις σχετίζονται με τα μοντέλα corolla του ιαπωνικού κολοσσού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η αμερικανική υπηρεσία για την οδική ασφάλεια (NHTSA) εξετάζει προσφυγές οδηγών αυτοκινήτων που σχετίζονται με πιθανά προβλήματα που παρουσιάζονται στο σύστημα διεύθυνσης των αυτοκινήτων του μοντέλου Corolla, σύμφωνα με τον εκπρόσωπό της.

“Θα εξετάσουμε τις προσφυγές που σχετίζονται με πιθανά προβλήματα στο σύστημα διεύθυνσης αυτοκινήτων μοντέλου Corolla για να αποφασίσουμε εάν είναι αναγκαίο να γίνει μια επίσημη έρευνα για την ασφάλεια των οχημάτων αυτών, αυτό είναι κάτι φυσικό που γίνεται για όλες τις προσφυγές”, υπογράμμισε ο εκπρόσωπος της NHTSA.

Αν τελικώς αποδειχτεί ότι υπάρχει και νέο προβληματικό μοντέλο της μεγάλης ιαπωνικής αυτοκινητοβιομηχανίας, τότε οι δυσκολίες για την Toyota αυξάνουν επικίνδυνα αφού έως τώρα έχει αποσύρει από όλο τον κόσμο πολλά εκατομμύρια αυτοκίνητά της διαφόρων μοντέλων, περιλαμβανόμενων και υβριδικών, λόγω προβλημάτων στο πετάλι του γκαζιού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης