Ακολουθώντας τις ταχείες εξελίξεις στην τεχνολογία των ιστοσελίδων-websites η Audi και ανανέωσε το website της με την ηλεκτρονική του διεύθυνση όμως να παραμένει η ίδια: www.audi.gr.

Ο σχεδιασμός της πλήρως ανανεωμένης ιστοσελίδας της Audi ακολουθεί νέα πρότυπα, σύμφωνα με τα οποία χρησιμοποιούνται χρώματα, διαστάσεις φωτογραφιών και συνοπτικά λεκτικά περιεχόμενα που δεν κουράζουν τον επισκέπτη. Σημαντικό στοιχείο του νέου website αποτελεί και η κατασκευή του κατά τρόπο που επιτρέπει τη συνεχή και γρήγορη ανανέωσή του, παρουσιάζοντας σε εμφανή σημεία τα στοιχεία που αναζητούν συχνότερα οι χρήστες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η πλοήγηση γίνεται ως επί το πλείστον μέσω μπαρών περιεχομένων drop-down, οι οποίες στοχεύουν στην ελαχιστοποίηση των «κλικ», με την μπάρα των μοντέλων να είναι σταθερά διαθέσιμη σε κάθε υποσελίδα του site. Ομοίως, οι κάτω μπάρες περιεχομένων παραμένουν σε κάθε υποσελίδα, δίνοντας πληροφορίες τόσο για το website και τις τεχνολογίες Audi, όσο και για το Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων Audi.

Στις σελίδες κάθε μοντέλου Audi, ο επισκέπτης μπορεί να δει flash και video, να γνωρίσει το αυτοκίνητο μέσα από μία διαδραστική απεικόνιση 360ο του εξωτερικού και του εσωτερικού, ενώ μπορεί να μάθει περισσότερα και στα αντίστοιχα microsites. Ο εξοπλισμός κάθε μοντέλου παρουσιάζεται με εντυπωσιακό τρόπο παρέχοντας αναλυτικά στοιχεία για όλες τις τεχνολογίες άνεσης, επικοινωνίας και ασφάλειας της Audi. Η απόδοση και η οικονομία που επιτυγχάνονται μέσω συγκεκριμένων τεχνολογικών εφαρμογών, οι διαθέσιμοι κινητήρες και οι μεταξύ τους διαφορές, καθώς και οι διαστάσεις κάθε μοντέλου παρουσιάζονται με απλό και χρηστικό τρόπο. Ο επισκέπτης του διαδικτυακού τόπου έχει την ευκαιρία να δημιουργήσει το δικό του Audi μέσω του Configurator, να παραγγείλει το αντίστοιχο prospectus και να «κατεβάσει» τον αντίστοιχο τιμοκατάλογο. Φυσικά γενικότερες πληροφορίες για τη δοκιμαστική οδήγηση, τον χρόνο παράδοσης, την εγγύηση κτλ. είναι επίσης διαθέσιμες μέσω του menu κάθε μοντέλου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης