Στη διεθνή έκθεση της Γενεύης η SEAT θα παρουσιάσει το νέο Ibiza ST. Το συγκεκριμένο compact station είναι το ιδανικό όχημα για ένα νεανικό, σπόρ τρόπο ζωής. Η SEAT θα λανσάρει το νέο μοντέλο με έξι κινητήρες και μια ευρεία γκάμα εξοπλισμού και τεχνολογιών. Η έναρξη πωλήσεων προγραμματίζεται για το ερχόμενο καλοκαίρι. Το νέο Ibiza ST παρά τη διάταξη station και το μεγάλο ωφέλιμο φορτίο που το διακρίνει, διατηρεί το νεανικό, σπορ χαρακτήρα της γκάμας του Ibiza. Η οροφή εκτείνεται προς τα πάνω και δένει τέλεια με το συνολικό σχεδιασμό. Το εμπρός μέρος φέρει τη σφραγίδα της Seat με το «arrow design» ενώ το πίσω μέρος αλλάζει χαρακτήρα με τα όμορφα φωτιστικά σώματα.

Με μήκος 4.23 μέτρα το Ibiza ST (18 εκατοστά μεγαλύτερο από το Ibiza) ικανοποιεί όλες τις απαιτήσεις της σπορτίφ συμπεριφοράς αλλά και τις μεγάλες δυνατότητες αποθήκευσης. Η χωρητικότητα του χώρου αποσκευών είναι μεγάλη (430 lit) ενώ μπορεί να αυξηθεί ακόμα περισσότερο με την αναδίπλωση των πίσω διαιρούμενων καθισμάτων. Δόθηκε σημασία στο πλάτος και στο χαμηλό ύψος ανοίγματος του πορτ μπαγκάζ. Οι σχεδιαστές και οι μηχανικοί έδωσαν ιδιαίτερη προσοχή και στη παραμικρή λεπτομέρεια προκειμένου το εσωτερικό του Ibiza ST να είναι εντυπωσιακά ευρύχωρο και υψηλής ποιότητας. Η θέση οδήγησης είναι ιδανική. Οι κυκλικοί αεραγωγοί και ο χαμηλός επιλογέας ταχυτήτων προσδίδουν το συναισθηματικό χαρακτήρα του μοντέλου. Ταυτόχρονα το πλαίσιο έχει φτάσει σε υψηλά επίπεδα ακριβείας και ακαμψίας, στοιχεία τα οποία χαρακτηρίζουν όλα τα μοντέλα της ισπανικής αυτοκινητοβιομηχανίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το νέο Ibiza ST θα προσφέρεται με τη δυνατότητα επιλογής τριών κινητήρων βενζίνης και τριών Diesel TDI με ψεκασμό common rail. Τέσσερις από αυτούς θα λειτουργούν με άμεσο ψεκασμό και turbo ενώ οι ιπποδυνάμεις θα κυμαίνονται από 51 έως 77 kW (70 έως 105 ΗΡ). Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι ιδιαίτερα αποδοτικοί νέοι κινητήρες 1.2 TDI και 1.2 TSI. Το Ibiza ST θα παραδίδεται με 3 επίπεδα εξοπλισμού, Reference, Style, Sport και με μεγάλη γκάμα προαιρετικού εξοπλισμού (όπως το κιβώτιο ταχυτήτων με διπλό συμπλέκτη-DSG) γεγονός που το καθιστά ένα ιδανικό μικρομεσαίο station αυτοκίνητο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης