Ολοένα και περισσότερα νέα έχουν αρχίσει να βλέπουν το φως της δημοσιότητας και αφορούν στη Spyker, μία ολανδική εταιρεία κατασκευής super cars που πρόσφατα αγόρασε τη SAAB. Σε κάθε περίπτωση αυτή η κινητικότητα είναι πολύ σημαντική και δείχνει ότι πολύ απλά το μένος ορισμένων ανθρώπων να προωθήσουν εκτός από τη σουηδική φίρμα και την ολλανδική.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως έχετε διαπιστώσει ξαφνικά όλος ο κόσμος έμαθε για την Spyker της οποίας η παραγωγή περιοριζόταν στα… 50 αυτοκίνητο το χρόνο. Δεν είναι αρκετοί λοιπόν αυτοί που ισχυρίζονται πως οι νέοι διοικούντες θα δώσουν ώθηση και στη μικρή αυτή μάρκα και θα κατασκευάσουν νέα μοντέλα της φίρμας. Μάλιστα ένας ανεξάρτητος σχεδιαστής, ο Έντουαρντ Γκρέι, είδε με άλλο μάτι το νέο super car και το παρουσίασε τουλάχιστον σε σχέδια. Σίγουρα από τις εικόνες δείχνει εντυπωσιακό, όμως τελικά η θεωρία από την πράξη απέχει κατά.. πολύ.

Προς το παρόν πάντως αυτό που καίει τους ανθρώπους της μάρκας είναι να σταθούν στα πόδια τους και να βγάλουν τη SAAB από την κρίση έτσι ώστε να μπορέσει να παίξει και πάλι πρωταγωνιστικό ρόλο στην κατηγορία των πολυτελών μοντέλων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης