Ο μικρός της Mercedes Grand Prix πιστεύει ότι, στις επόμενες δοκιμές στη Jerez, η ομάδα του θα επιστρέψει στην κορυφή. Όπως ξέρουμε, στη Βαλένθια, την προηγούμενη εβδομάδα, τα Ferrari έκαναν με άνεση το 1-2, ενώ τα ασημένια βέλη τρόμαξαν να ολοκληρώσουν τις δοκιμές και δεν έδειξαν και τόσο αξιόπιστα.

Μάλιστα, ο Rosberg ήταν μόλις 9ος στο τριήμερο των δοκιμών, πολύ πίσω από τον πρώτο Fernando Alonso. «Στη Jerez θα δούμε πολύ περισσότερες λεπτομέρειες που θέλουν βελτίωση» είπε ο Rosberg στη γερμανική εφημερίδα Bild «Και σίγουρα θα επιστρέψουμε στην κορυφή». Την ίδια άποψη έχει και ο Haug που δήλωσε: «Στα πρώτα τεστ η Ferrari έκανε την καλύτερη δουλειά. Στα επόμενα τεστ και πολύ πιο πριν από τον πρώτο αγώνα, θα δούμε μια τελείως διαφορετική ιστορία»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κάτι ξέρουν εκεί στη Mercedes, για να το λένε. Αν δούμε και τους χαμηλούς τόνους που κράτησε η Ferrari, τότε θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε πολλές ανατροπές μέχρι τον πρώτο αγώνα. Ας μη ξεχνάμε ότι ένας από τους περσινούς πρωταγωνιστές της περσινής χρονιάς, η Red Bull Racing, δεν ήταν στη Βαλένθια και θα τον δούμε αυτές τις μέρες στη Jerez.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης