Την περασμένη Κυριακή ξεκίνησε από τον Πύργο το πανελλήνιο πρωτάθλημα ράλι. Στον αγώνα που διεξήχθη σε χωμάτινες ειδικές διαδρομές έλαβαν μέρος όλα τα μεγάλα ονόματα οδηγών – ράλι δίνοντας τη δυνατότητα στους θεατές να παρακολουθήσουν ένα πολύ καλό θέαμα. Φαβορί του αγώνα ήταν ο γνωστός επιχειρηματίας Άρης Βωβός ο οποίος έτρεξε με Mitsubishi EVO 9.

Ο οδηγός αγώνων, Νίκος ΘωμάςΑν και οι περισσότεροι πίστευαν ότι ο πρωταθλητής Ελλάδος θα έχει μία εύκολη αγωνιστική μέρα, τελικά βρήκε τα πράγματα δύσκολα με έναν οδηγό που έτρεχε για πρώτη φορά στο συγκεκριμένο αγώνα και ήρθε από την Κύπρο γι’ αυτό και μόνο το σκοπό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο λόγος για τον οδηγό αγώνων, Νίκο Θωμά, ο οποίος χωρίς να έχει εμπειρία από τον αγώνα είχε καταφέρει να είναι στην πρώτη θέση μέχρι και την 5η ειδική διαδρομή (από σύνολο 8). Όμως, μια άτυχη στιγμή στην 6η ειδική, όταν και κόλλησε το γκάζι είχε ως αποτέλεσμα την ανατροπή του αυτοκινήτου του (Mitsubishi EVO 9) και εν συνεχεία την εγκατάλειψη.

Σε κάθε περίπτωση, ο αγαπημένος οδηγός αγώνων, Άρης Βωβός, βρήκε αντίπαλο και μάλιστα από την Κύπρο. Μετά την εξέλιξη αυτή, το πρωτάθλημα απέκτησε τρομερό ενδιαφέρον και όλοι περιμένουν με αγωνία τον επόμενο αγώνα που είναι προγραμματισμένος για τις 17-18 Απριλίου στην Κόρινθο.

Πατήστε για να δείτε τα αποκλειστικά incar πλάνα από το Mitsubishi EVO 9 του Νίκου Θωμά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης