Το δελτίο Τύπου που μόλις μας ήρθε από την Force India αναφέρει την αποδέσμευση του Ιταλού οδηγού με σκοπό να οδηγήσει για την Ferrari στο grand prix της Monza.
 
O Fisico μετά και την εκπληκτική του παρουσία και ύστερα από τις πιέσεις κυρίως του ιταλικού Τύπου έπεισε τους κόκκινους.
 
Ο Ιταλλός οδηγός θα αντικαταστήσει τον Luca Badoer που δεν τα πήγε και τόσο καλά στους αγώνες που έτρεξε.
 
Ο Dr Vijay Mallya, δήλωσε: «Η ομάδα που μανατζάρει τον Giancarlo και ο ίδιος μου παρουσίασαν χθες πρόταση της Ferrari. Κάθε Ιταλός οδηγός ονειρεύεται να οδηγήσει για την κόκκινη ομάδα, το ίδιο και ο Fisichella.

Εμείς δεν θα μπορούσαμε να του σταθούμε εμπόδιο. Θα είναι ευκαρία για αυτόν να υπογράψει για μακρά συνεργασία με την Ferrari και εμείς δεν θα μπορούσαμε να μην τον αφήσουμε αφού ο ίδιος έχει κάνει τόσα πολλά για όσο καιρό ήταν στην Force India. Θα ήθελα επίσης να δηλώσω ότι δεν έχουμε κάνει κάποια συμφωνία με την Ferrari για να παραχωρήσουμε τον οδηγό μας. Η συμφωνία έχει γίνει μεταξύ της ομάδας μας και του οδηγού μας και βασίζεται στην αμοιβαία πίστη και εμπιστοσύνη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το να αγωνιστεί ένας ιταλός οδηγός  στο ιταλικό grand prix με ιταλική ομάδα θα κάνει καλό στο πρεστίζ της Formula One σε αυτές τις δύσκολες ώρες.
 
Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Giancarlo για την βοήθειά του και κυρίως για την προσφορά του έτσι ώστε η ομάδα μας να πάρει τους πρώτους της βαθμούς.

Του ευχόμαστε ότι καλύτερο για το μέλλον.
 
Ο Fisichella  από τη μεριά του δήλωσε:
«Είμαι ευγνώμων στον Vijay Mallya που μου επέτρεψε να αγωνιστώ με την Scuderia Ferrari. Είναι αλήθεια ότι πάντα ήταν μια από τις φιλοδοξίες μου και το ότι ο Vijay μου επέτρεψε να την πραγματοποιήσω του είμαι πραγματικά υποχρεωμένος. Ήταν εξαιρετικά γενναιόδωρο αυτό που μου πρόσφερε.
Θέλω να ελπίζω ότι όσο ήμουν στην Force India βοήθησα την ομάδα να μεγαλώσει και να ακολουθήσει το σωστό δρόμο για να πραγματοποιήσει τις δικές της φιλοδοξίες. Τώρα πια είναι πολύ ανταγωνιστική ομάδα και τους εύχομαι να πάνε όλα κάλα.»
 
Το ποιος θα αντικαταστήσει τον Ιταλό ακόμα δεν έχει αποφασιστεί. Θα το μάθουμε σύντομα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης