Τελικά το σενάριο που θέλει αμιγή Βρετανική ομάδα παίρνει σάρκα και οστά. Ο Jenson Button υπέγραψε τελικά με τη McLaren και θα είναι στην ίδια ομάδα με τον συμπατριώτη του Lewis Hamilton την επόμενη και για πολλές από ότι φαίνεται χρονιές ακόμα.

Ο φετινός παγκόσμιος πρωταθλητής υπέγραψε πολυετές συμβόλαιο με τη McLaren επιβεβαιώνοντας τις φήμες, που τον ήθελαν στην ομάδα, κυρίως μετά και την επίσκεψή του στις εγκαταστάσεις της McLaren. Αξιοσημείωτο είναι ότι είναι η πρώτη φορά μετά το 1968, που δυο βρετανοί πρωταθλητές ήταν στην ίδια ομάδα και δεν ήταν άλλοι από τους, Jim Clark και Graham Hill που οδηγούσαν τότε για τη Lotus. Μετά και την μεταγραφή του Button o Heikki Kovalainen ψάχνει πλέον για ομάδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Jenson Button δήλωσε για τη μεταγραφή του: «Δεν είναι εύκολο να φύγω από μια ομάδα, πόσο μάλλον όταν έχω πάρει μαζί της παγκόσμιο τίτλο, αλλά και στην οποία ήμουν τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα. Ωστόσο πάντα έβαζα νέες προκλήσεις στη ζωή μου και στον εαυτό μου. Η McLaren είναι μία από τις κορυφαίες ομάδες στην F1. Παρακολουθούσα τη McLaren από πιτσιρικάς και νιώθω απίστευτα που είμαι επιτέλους μέρος της.

Χαίρομαι που θα είμαι μαζί με έναν Βρετανό Παγκόσμιο Πρωταθλητή. Ο Lewis έχει καταφέρει πολλά πράγματα σε σύντομο διάστημα και είναι ένας ταλαντούχος οδηγός. Πιστεύω ότι είναι εντυπωσιακό το γεγονός, ότι θα αποτελέσουμε ένα βρετανικό δίδυμο. Ξέρω ότι και οι δύο κυματίζουμε με υπερηφάνεια τη σημαία της χώρας μας και εύχομαι να κάνουμε τους Βρετανούς, σε όλο τον κόσμο υπερήφανους».

Άρχισαν τα όργανα στην F1!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης