Ο σταρ της F1  Kimi Raikkonen αποκάλυψε ότι το σκέπτεται σοβαρά όταν λήξει το συμβόλαιό του με την Ferrari να συνεχίσει στο WRC.

O Kimi κάνει το ντεμπούτο του σε αγώνα WRC αυτό στο Σαββατοκύριακο, στην Φινλανδία, οδηγώντας το Abarth Grande Punto του. Με το ίδιο αυτοκίνητο έχει τρέξει σε τρία εθνικά ράλλυ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όταν ρωτήθηκε αν σκέπτεται να συνεχίσει την καριέρα του στα ράλλυ είπε: «Ναι φυσικά. Είμαι ακόμα στην F1 και θα είμαι για ένα χρόνο ακόμα σύμφωνα με το συμβόλαιό μου. Μετά όμως είμαι ελεύθερος και όλα είναι πιθανά. Πάντα απολαμβάνω τα ράλλυ. Είναι πολύ ωραία να παίρνεις μέρος σε ράλλυ. Μαθαίνεις πολλά. Είμαι πολύ νέος ακόμα για να σταματήσω να οδηγώ οπότε αν σταματήσω από την F1, θα πρέπει να κάνω κάτι άλλο. Μπορεί να παραμείνω στην F1. Εξαρτάται πώς θα πάει στο μέλλον. Τα ράλλυ σίγουρα είναι μια περίπτωση που κανείς δεν ξέρει ακόμα προς τα πού θα πάει τα επόμενα χρόνια. Δεν βιάζομαι. Έχω τουλάχιστον ένα χρόνο μπροστά μου να το σκεφτώ».

Να θυμίσουμε ότι ο Kimi Raikkonen είναι στενός φίλος του τρομερού παιδιού του WRC Tommi Makinen. Μάλιστα η ομάδα του Tommi συντηρεί το αυτοκίνητο του Kimi. Άλλωστε ο Kimi τρέχει στον φινλανδικό αγώνα με τον  Kaj Lindstrom – συνοδηγό τα τελευταία χρόνια του Makinen.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης