Την πίστη του Γερμανού επιβεβαιώνει ο Ross Brawn, ο άνθρωπος που μαζί του έχει κατακτήσει νίκες και παγκόσμιους τίτλους.

Ο Βρετανός πιστεύει ότι ο Schumi θα ανακάμψει και έχει τη δυναμική και τη θέληση να το κάνει. Να θυμίσουμε ότι ο Michael Schumacher έχει κάνει κακή αρχή και έχει μόνο 10 βαθμούς στο φετινό πρωτάθλημα, έναντι 50 του team mate του, Nico Rosberg.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ο Michael είναι αποφασισμένος να πετύχει» δήλωσε ο Brawn. «Ήταν πάντα πεισματάρης και διόρθωνε τα λάθη του, κάνοντας σκληρή αυτοκριτική. Ο Μichael δεν είναι από τους χαρακτήρες των ανθρώπων που το βάζουν στα πόδια και δεν πανικοβάλλεται εύκολα. Ο τελευταίος αγώνας στην Κίνα ήταν μια απογοήτευση, όμως ξέρουμε τι έχει γίνει και θα το διορθώσουμε.

Πιστεύω ότι στη Βαρκελώνη θα δουλέψουν όλα σωστά και ο Schumi θα επανέλθει στις καλές εμφανίσεις. Ας μην ξεχνάμε ότι είναι ένας πολύ έμπειρος οδηγός και η εμπειρία του είναι χρήσιμη για την ομάδα -άλλωστε αυτός ήταν και ένας από τους λόγους που τον πήραμε».

Αν δεν ανακάμψει ο Schumacher, όμως, τι πρόκειται να γίνει; Θα τον αντικαταστήσει ο Brawn ή θα επιμείνει στην αρχική του επιλογή;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης