Ο Schumi πιστεύει ότι ακόμα μπορεί

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 28 Απριλίου 2010, 12:57
Πόπη Παπαμιχαήλ
Ο Schumi πιστεύει ότι ακόμα μπορεί
Την πίστη του Γερμανού επιβεβαιώνει ο Ross Brawn, ο άνθρωπος που μαζί του έχει κατακτήσει νίκες και παγκόσμιους τίτλους.

Ο Βρετανός πιστεύει ότι ο Schumi θα ανακάμψει και έχει τη δυναμική και τη θέληση να το κάνει. Να θυμίσουμε ότι ο Michael Schumacher έχει κάνει κακή αρχή και έχει μόνο 10 βαθμούς στο φετινό πρωτάθλημα, έναντι 50 του team mate του, Nico Rosberg.

«Ο Michael είναι αποφασισμένος να πετύχει» δήλωσε ο Brawn. «Ήταν πάντα πεισματάρης και διόρθωνε τα λάθη του, κάνοντας σκληρή αυτοκριτική. Ο Μichael δεν είναι από τους χαρακτήρες των ανθρώπων που το βάζουν στα πόδια και δεν πανικοβάλλεται εύκολα. Ο τελευταίος αγώνας στην Κίνα ήταν μια απογοήτευση, όμως ξέρουμε τι έχει γίνει και θα το διορθώσουμε.

Πιστεύω ότι στη Βαρκελώνη θα δουλέψουν όλα σωστά και ο Schumi θα επανέλθει στις καλές εμφανίσεις. Ας μην ξεχνάμε ότι είναι ένας πολύ έμπειρος οδηγός και η εμπειρία του είναι χρήσιμη για την ομάδα -άλλωστε αυτός ήταν και ένας από τους λόγους που τον πήραμε».

Αν δεν ανακάμψει ο Schumacher, όμως, τι πρόκειται να γίνει; Θα τον αντικαταστήσει ο Brawn ή θα επιμείνει στην αρχική του επιλογή;

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 28 Απριλίου 2010, 13:04