Απίστευτο και όμως ελληνικό αυτό που συνέβη τις προηγούμενες ήμερες στα διόδια της Ελευσίνας. Την ώρα που χιλιάδες οδηγοί με κατεύθυνση προς Κόρινθο προσπαθούσαν να φύγουν από το κλεινόν άστυ, 100 μέρα πριν τα διόδια ένας οδηγός το… μετάνιωσε και αποφάσισε πως έπρεπε να γυρίσει από την ίδια λωρίδα με κατεύθυνση προς Αθήνα έχοντας απλώς αναμμένα τα alarm.

Μπροστά στα έκπληκτα μάτια των διερχομένων οδηγών, ο εν λόγω έγινε… τσακωτός από τους άνδρες της Τροχαίας, οι οποίοι δεν πίστευαν αυτό που έβλεπαν, όπως και οι εργαζόμενοι στην εταιρεία που κατασκευάζουν το δρόμο στην περιοχή. Χωρίς να το σκεφτούν ιδιαίτερα ζήτησαν τα απαραίτητα έγγραφα και μετά από 10 περίπου λεπτά άφησαν το αυτοκίνητο να φύγει με οδηγό αυτή τη φορά τη γυναίκα του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από την φωτογραφία φαίνεται ξεκάθαρα το αυτοκίνητο που βρίσκεται αντίθετα από τη φορά κατεύθυνσης του δρόμου

Σύμφωνα με τον Κ.Ο.Κ. η παράβαση αυτή είναι από τις πιο επικίνδυνες και μεταφράζεται σε αφαίρεση διπλώματος, άδειας κυκλοφορίας και πινακίδων, και πρόστιμο 700 ευρώ. Όπως όμως θα διαπιστώσετε από το video, που δημοσιεύει η zougla.gr, αν και έγινε ο απαραίτητος έλεγχος και “έπεσαν” -προφανώς- κάποια πρόστιμα, το αυτοκίνητο έφυγε με… πινακίδες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι αστυνομικοί μπορεί να έδειξαν ένα καλό πρόσωπο, θέλοντας αυτές τις ημέρες να μην χαλάσουν το τριήμερο στον συγκεκριμένο “κύριο”, όμως τι θα γινόταν στην περίπτωση που ένας διερχόμενος και ελάχιστα απρόσεκτα οδηγός έπεφτε πάνω στο όχημα που εκινείτο ανάποδα; Ποιος θα έκλαιγε σε αυτή την περίπτωση και ποιανού το τριήμερο θα χάλαγε μια για πάντα;

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης