Τη νέα Skoda Superb Combi θα παρουσιάσει η SkodaAuto στην προσεχή Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης. Το αυτοκίνητο αυτό επεκτείνει και συμπληρώνει τη γκάμα της Superb και συνδυάζει μοναδικά έναν ιδιαίτερα κομψό, στιβαρό και επιθετικό σχεδιασμό με την πρακτικότητα και λειτουργικότητα ενός αμαξώματος station wagon.

Η νέα Superb Combi βασίζεται στη Superb Limousine, στη ναυαρχίδα της Skoda, που σε λιγότερο από ένα χρόνο από την επίσημη παρουσίαση της έχει ήδη κατακτήσει περισσότερους από 1.000 πελάτες στην Ελλάδα και σαράντα δύο χιλιάδες στην υπόλοιπη Ευρώπη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η νέα Superb Combi συνεχίζει την μακρόχρονη και επιτυχημένη παράδοση της Skoda στα αυτοκίνητα station wagon. Θα διατίθεται τόσο σε 2-κίνητες όσο και σε 4-κίνητες εκδόσεις με συμπλέκτη Haldex 4ης γενιάς και η γκάμα κινητήρων θα περιλαμβάνει δύο turbo βενζινοκινητήρες τεχνολογίας TSi (1.8 TSi 160hp και 2.0 TSi 200hp) και ένα ατμοσφαιρικό 3.6 VR6 FSi και τρεις turbo πετρελαιοκινητήρες τεχνολογίας Common Rail (1.9TDi 105hp, 2.0TDi 140hp και 2.0TDi 170hp) που συνδυάζονται είτε με μηχανικά κιβώτια ταχυτήτων 6 σχέσεων είτε με αυτόματα 7 σχέσεων τεχνολογίας DSG.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης