Το ταχύτερο αυτοκίνητο έχει γίνει πια θεσμός στους ταχύτερους αγώνες του κόσμου, στα RED BULL AIR RACES!

Σε θρυλικούς, εντυπωσιακούς αγώνες, τα αεροσκάφη ξεπερνούν τα 400km/h και κατεβαίνουν λίγα μέτρα από το έδαφος. Νομίζεις ότι θα το αγγίξουν!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ήδη από το 2006 η SEAT παρέχει το επίσημο αυτοκίνητο του αγώνα. Φέτος, μάλιστα, η SEAT δεν ήταν απλώς ο επίσημος χορηγός αλλά και ο επίσημος παρουσιαστής! Η SEAT είναι εκεί, σε κάθε αγώνα, σε κάθε πόλη! Υποδέχεται τους δικούς της fans σε εξαιρετικές, προνομιακές εγκαταστάσεις ειδικά διαμορφωμένες για τα μέλη του Club SEAT. Παρέχει προνόμια, δώρα, το μοναδικό after party μετά τον τελικό και πολλές ακόμα εκπλήξεις!

Το SEAT Leon Cupra είναι ένα αυτοκίνητο μοναδικό στον κόσμο, με ασύγκριτα χαρακτηριστικά αλλά και ανυπολόγιστη συλλεκτική αξία! Αυτό ακριβώς το αυτοκίνητο είναι έτοιμο να γίνει δικό σου και να σου χαρίσει τις πιο συναρπαστικές… auto emotion εμπειρίες!

Αυτό ακριβώς το αυτοκίνητο είναι έτοιμο να γίνει δικό σου και να σου χαρίσει τις πιο συναρπαστικές… auto emoción εμπειρίες! Πάρε μέρος, λοιπόν, στην πιο απίστευτη κλήρωση.  Γίνε μέλος του Club SEAT στο www.clubseat.com.gr, απάντησε σε μία απλή ερώτηση και λάβε μέρος στο διαγωνισμό μέχρι τις 8 Οκτωβρίου 2009. Βάλε μπροστά για τις πιο ενθουσιώδεις οδηγικές εμπειρίες! Βάλε μπροστά το θρυλικό SEAT Leon Cupra!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης