Επιμέλεια: Γιώργος Παλληκάρης

Σύμφωνα με τις αρχές, τρία άτομα τραυματίστηκαν στην εκδήλωση Cars and Coffee στο Τέξας αυτό το Σαββατοκύριακο, όταν ένας οδηγός έπεσε με το όχημα του πάνω σε θεατές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο βίντεο που ανέβηκε στο κανάλι Official_Stro στο Youtube, ο οδηγός μιας μαύρης Chevrolet Corvette έκτης γενιάς ευθύνεται για τους τραυματισμούς, αφού έχασε τον έλεγχο του οχήματός, επιταχύνοντας απομακρυνόμενος από το event.

Δεκάδες θεατές φαίνονται παραταγμένοι κατά μήκος της οδού Highway 114, στο Trophy Club του Τέξας, παρατηρώντας μία εντυπωσιακή McLaren να μαρσάρει και να φεύγει από την εκδήλωση ακριβώς μπροστά από τη Chevrolet. Στη συνέχεια ακολουθεί η Corvette και αρχίζει να επιταχύνει στην αριστερή λωρίδα, ξαφνικά όμως το πίσω μέρος χάνει τη πρόσφυση, και η απειρία του οδηγού στέλνει το όχημα μέσα στους θεατές. Αν και το πλήθος άρχισε να διαλύεται καθώς πλησίαζε το αυτοκίνητο, δεν μπόρεσαν όλοι να ξεφύγουν εγκαίρως και η Corvette χτύπησε πολλά άτομα.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Η αστυνομία ανέφερε ότι μεταξύ των τραυματιών είναι ένας 16χρονος και ένας 17χρονος, αλλά, δυστυχώς, η κατάστασή τους δεν είναι γνωστή προς το παρόν. Μάρτυρες λένε, ωστόσο, ότι ένα από τα θύματα φάνηκε να χτυπά το κεφάλι στο παρμπρίζ της Corvette, ενώ ένα άλλο τραυμάτισε το πόδι του.  Η αστυνομία λέει ότι παρόλο που η Corvette έχει κατασχεθεί, δεν έχουν απαγγελθεί ακόμη κατηγορίες στον οδηγό. Ωστόσο, το ατύχημα είναι μια ανησυχητική υπενθύμιση του πόσο εύκολο είναι να γίνει η «στραβή», ακόμα και με λίγα χιλιόμετρα.
 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης