Ο Raikkonen πιστεύει ότι η F1 είναι μονότονη, ενώ το παγκόσμιο πρωτάθλημα rally πιο ενδιαφέρον. Μάλιστα, ο Φινλανδός παγκόσμιος πρωταθλητής δεν ασχολείται καθόλου με το τι συμβαίνει στην F1. Και όπως ο ίδιος δηλώνει ούτε και όταν ήταν στην F1 έβλεπε τι χρόνο έκαναν οι άλλοι στα δοκιμστικά, αφού έτσι και αλλιώς, αυτά που έπρεπε να ξέρουν τα μάθαιναν λίγο πριν από τον επόμενο αγώνα.

«Ήμουν για πολύ καιρό στην Formula 1 και μπορώ να πω ότι δεν μου λείπει. Όλα εκεί είναι τα ίδια δεν αλλάζουν. Πάμε και κάνουμε στις ίδιες πίστες τα ίδια πράγματα και, μόνο αν βρέξει, αλλάζει κάτι. Στο WRC είναι πιο χαλαρά και υπάρχει ένα αίσθημα ζεστασιάς. Εδώ όλοι είναι μεταξύ τους φίλοι. Δεν έχουν καμία σχέση με την Formula Τα ράλι είναι πολύ μεγάλη πρόκληση και η κάθε στροφή είναι διαφορετική. Στη Formula 1, δεν τίθεται τέτοιο θέμα. Παρακολουθώ πια τους χρόνους στη F1 από τις εφημερίδες»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έχει ρίξει μαύρη πέτρα πίσω του ο Φινλανδός και αυτό ενοχλεί. Ενοχλεί που δεν του λείπει η F1. Eνοχλεί, που του αρέσει το αντάρτικο στα βουνά και στις ειδικές διαδρομές των ράλι, όπου οδηγεί όσο πιο ελεύθερα μπορεί. Αλλά τι να κάνουμε, αφού του αρέσει; Και πώς να μην νιώθει καλά στα ράλι, αφού εκεί οι άνθρωποι τον σέβονται και τον τιμούν, γιατί απλώς έτσι είναι οι rallymen, τώρα θα αλλάξουν;

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης