Σε 2-3 χρόνια αναμένεται να κάνει την εμφάνισή του, το πολυτελές SUV της Maserati με σκοπό να κερδίσει σημαντικό μερίδιο από την κατηγορία των πολυτελών οχημάτων 4×4. Η τεράστια επιτυχία που είχε η Porsche Cayenne δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητη και οι άνθρωποι των εταιριών που κατασκευάζουν super cars θέλουν να γευτούν λίγο από την επιτυχία της.

Όπως άφησε να εννοηθεί ο πρόεδρος του Fiat Grupo, Sergio Marchionne, τα μελλοντικά αυτοκίνητα ελευθέρου χρόνου που θα λανσάρουν τόσο η Alfa Romeo όσο και η Maserati θα έχουν την ίδια πλατφόρμα που έχει και η νέα γενιά του Jeep Grand Cherokee, και που ήδη έχει χρησιμοποιηθεί στο νέο Dodge Durango. Το μοντέλο της Maserati που σίγουρα αναμένεται να κλέψει την παράσταση θα συναρμολογείται στην Αμερική και συγκεκριμένα σε εργοστάσιο στο Ντιτρόιτ, με την ετήσια παραγωγή να αγγίζει τις 5.00 μονάδες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όσο για τους κινητήρες, το ιταλικό – αμερικανικό SUV θα είναι εξοπλισμένο με έναν κινητήρα 3,6 λίτρων V6 και έναν 4,7 λίτρων V8 biturbo, με τον δεύτερο να χρησιμοποιείται ήδη στο Gran Turismo. Όσον αφορά την τιμή του, φημολογείται πως θα κοστίζει σχεδόν 75.000-80.000 ευρώ.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης