Σε ποιο μέρος οι οδηγοί δεν σέβονται τα ΑΜΕΑ;

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 24 Οκτωβρίου 2013, 09:25
Σε ποιο μέρος οι οδηγοί δεν σέβονται τα ΑΜΕΑ;

Πριν από λίγες ημέρες είχαμε δημοσιεύσει ένα θέμα με το πρόβλημα παρκινγκ που υπάρχει και μάλιστα σε καθημερινή βάση σε περιοχή κοντά στο στάδιο Καραϊσκάκη. Ο τότε αναγνώστης είχε καταγγείλει οδηγό ο οποίος σε καθημερινή βάση άφηνε το όχημά του σε θέση που περνάνε τα ΑΜΕΑ.

Όπως όμως φαίνεται το πρόβλημα είναι πολύ συχνό κάτι που καταγγέλει και ο αναγνώστης του zougla.gr, Ζαφείρης Ρ. Ο ίδιος μας έγραψε:

«Στο ίδιο σημείο ΔΑΒΑΚΗ ΠΙΝΔΟΥ και Ι. ΜΗΤΣΑ στο ΝΕΟ ΦΑΛΗΡΟ, τρεις διαφορετικές περιπτώσεις σε συνεχόμενες σχεδόν ημερομηνίες και να φανταστείτε ότι από το σημείο διερχόμαστε μια φόρα την ημέρα μονό. Φανταστείτε τι τραβάνε τα ΑΜΕΑ

ΥΓ: Στις εικόνες φαίνονται-πλην ενός- οι πινακίδες κυκλοφορίας (σ.σ. τις οποίες δεν μπορούμε να δημοσιοποιήσουμε) και στα αρχεία αναγράφεται ο χρόνος λήψης (ΕΕΕΕΜΜΗΗ-ΩΩΛΛΔΔ) όπως αποτυπώνεται από τη συσκευή λήψης (κινητό τηλέφωνο με, εκσυγχρονισμένο με το δίκτυο, ρολόι-σε περίπτωση που ήθελαν χρησιμοποιηθούν από τις Αρχές».


Διαβάστε επίσης: Καταγγελία για οδηγό που παρκάρει μόνιμα σε θέση για ΑΜΕΑ Κι εδώ ο ιδιοκτήτης του ανοιχτού αυτοκινήτου έχει κλείσει στο 100% το πεζοδρόμιο!!!


Δείτε παρκάρισμα... Ο οδηγός ούτε καν νοιάζεται για το αν κλείνει τη διάβαση για τα ΑΜΕΑ...

Και άλλος οδηγός στο ίδιο σημείο....


Οι μοτοσικλέτες δεν θα μπορούσαν να λείπουν από το σημείο...

Αν έχετε και εσείς να μας διηγηθείτε παρόμοια περιστατικά ή θέλετε να μας στείλετε φωτογραφίες και video από τα τρελά και παλαβά των ελληνικών δρόμων, τα περιμένουμε στο e-mail: automoto@zougla.gr

 

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 24 Οκτωβρίου 2013, 09:27