Το Club SEAT Mag, το ψηφιακό περιοδικό για τους θαυμαστές της SEAT, με την παρουσίαση του τρίτου αυτού τεύχους του φτάνει ήδη στο δεύτερο χρόνο της ύπαρξής του. Αυτή η φαντασμαγορία πολυμέσων είναι για άλλη μια φορά γεμάτη βιντεάκια, παιχνίδια, animation, εικόνες και μουσική. Σε αυτό το πρώτο τεύχος της νέας χρονιάς, η SEAT πραγματοποιεί μια ανασκόπηση των θεμάτων που κυριάρχησαν το 2009: τη χρονιά κατά την οποία η SEAT πέτυχε μια διπλή νίκη στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Αυτοκινήτων Τουρισμού WTCC, έγινε ο κύριος χορηγός του UEFA Europa League και παρουσίασε στον κόσμο πολλά νέα μοντέλα: από τα φιλικά προς το περιβάλλον Ecomotive έως τα γρήγορα Cupra και το εντυπωσιακό πρωτότυπο SEAT IBZ (που πρωταγωνιστεί στο εξώφυλλο).

Ακόμη, η SEAT είναι αποφασισμένη να κάνει το 2010 τόσο αξιομνημόνευτο όσο και το προηγούμενο έτος. Δυο παθιασμένοι με τη δουλειά τους υπερταλαντούχοι σταρ θα μας βοηθήσουν να πετύχουμε αυτόν το σκοπό μας: η σταρ της ποπ Shakira και ο Jaime Alguersuari, πιλότος των αγώνων Formula 1. Και οι δυο τους συνδέονται με τη SEAT ως πρεσβευτές της μάρκας για το 2010 και προσφέρουν την αποκλειστική τους συμβολή στο Club SEAT Mag. Θα θέλαμε επίσης να ανακοινώσουμε τον νικητή του διαγωνισμού “Pimp Your Leon”, η βράβευση του οποίου πραγματοποιήθηκε μετά από πολλές διαβουλεύσεις της κριτικής επιτροπής. Αυτό που είναι σίγουρο τη στιγμή αυτή είναι ότι ο “true Leonista” που επιλέχθηκε θα παραλάβει μια δωροεπιταγή για αξεσουάρ αξίας 5.000 ευρώ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Antonio, ο οποίος θεωρείται πλέον ως αληθινός πρεσβευτής της SEAT, ξεναγεί ως συνήθως τα μέλη του Club SEAT στον κόσμο της SEAT. Στο τμήμα που ονομάζεται “SEAT Inside”, παρουσιάζει το εργοστάσιο στο Martorell και εξηγεί το πώς λειτουργεί η τεχνολογία start/stop στα μοντέλα Ecomotive.
Με το δεύτερο ήμισυ του UEFA Europa League να πλησιάζει, η SEAT δημιούργησε μια φανταστική εφαρμογή στην οποία μπορείτε να προσποιηθείτε ότι έχετε κερδίσει το κύπελλο. Υπάρχει, ακόμη, ένας διαγωνισμός που σας επιτρέπει να κερδίσετε εισιτήρια για τον Τελικό του UEFA Europa League στο Αμβούργο. Για να συμμετάσχετε, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να παίξετε το ιδιαίτερα εθιστικό παιχνίδι ποδοσφαίρου και να σουτάρετε μπάλες στον ευρύχωρο χώρο αποσκευών του Exeo ST.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης